Norstat Finland on suomalainen markkinatutkimusyritys. Toimitamme luotettavaa tietoa päätöstenteon tueksi. Käytössäsi on kauttamme eri tutkimusmetodit, valitaan se, joka palvelee tarpeitasi.

Saat kauttamme käyttöösi kanavat oikeiden ihmisten tavoittamiseksi ja vastaukset kysymyksiisi. Esimerkiksi Helsingin Kaupunki tutki verkkosivujensa käytettävyyttä ja kuntalaisten tyytyväisyyttä sähköisiin palveluihin kauttamme.

Noudatamme toiminnassamme kansainvälisiä tutkimusstandardeja ja eettisiä sääntöjä. Toimitamme mitä lupaamme: varmasti ja laadukkaasti.

Kumppanin verkkosivu:


https://norstat.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tunnetko kuntasi? Hyviä päätöksiä on helpompi toteuttaa kun tietää mitä tekee. Päätösten tueksi tarvitaan tutkittua tietoa. Tervetuloa tutustumaan tutkimisen työkaluihin. Piipahda osastollamme, merkitse kuntasi Suomen kartalle ja jutellaan tutkimuksista lisää. Arvomme kävijöiden kesken verkkosivututkimuksia! Tervetuloa osastolle 3S41

"

Ota Yhteyttä


info@norstat.fi

Osasto: 3S41

Tunnetko kuntasi?

Kaisa Parkatti ja Sanna Terkomaa, Norstat Finland 24.7.2023
Onko kuntasi hyvä asuinpaikka? Miten kuntaasi ja sen palveluita voisi kehittää? Mitä palveluita kuntalaisesi toivovat lähelleen? Meidän kauttamme voit päästä kiinni tähän tietoon. Kysyimme 505 Norstatpanelin (Norstatin valtakunnallinen kuluttajapaneeli) jäseneltä,...