Työllisyyden hoito siirtyy kunnille 2024. Mitä se teidän kunnassanne tarkoittaa? Oletteko valmiita huolehtimaan kuntalaisista, joiden elämäntilanteet ovat monimutkaisia ja työllistyminen vain yksi kohdatuista vaikeuksista? Työllisyyden hoito voi vaatia asiakkaan koko elämäntilanteen tarkastelua, monialaisesti. Palveluiden tuottajalle se merkitsee asiakastietojen jakamista kunnan eri sektoreiden kesken. Tietosuoja-asetuksen mukaan tämä onnistuu vain asiakkaan suostumuksella.
Ohjaustaverkossa.fi on kehitetty verkosto-organisaatioiden tarpeisiin monialaisessa asiakastyössä. Vahva tunnistautuminen vastaa asiakaan sähköistä allekirjoitusta, kun asiakas hyväksyy palvelussa tietojensa jakamisen verkosto-organisaation asiantuntijoiden kesken ja useampien asiantuntijoiden osallistumisen asiansa hoitamiseen.
Mikä parasta, ratkaisu on kunnille täysin ilmainen eikä sen käyttöönotto vaadi hankalaa IT-projektia.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.ely-keskus.fi/web/kohtaamo/verkko-ohjaus

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Valmistaudu ajoissa järjestämään työllisyyden hoidon palvelut ihmiskeskeisesti ja vaikuttavasti. Ota käyttöön työllisyyden hoidon ja ohjauksen asiantuntijoiden kehittämä monialaisen asiakastyön ratkaisu Ohjaustaverkossa.fi. Tervetuloa kuulemaan lisää tietoiskuissamme.

"
Osasto: Verkko