Nuorten Akatemia, Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto, Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Koordinaatti muodostavat yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön vuosille 2020–2023 asettaman nuorisoalan osaamiskeskuksen.

Yhdessä edistämme ja kehitämme nuorten yhteiskunnallista osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia. Ammatillinen unelmamme on toimintakulttuurin muutos kohti nuorten osallisuutta tukevaa kehittämistä ja päätöksentekoa eri toimialoilla. Siksi koulutamme ja valmennamme johtavia viranhaltijoita ja nuorten kanssa toimivia aikuisia nuorten kohtaamisesta, yhdessä kehittämisestä ja toimijuuden vahvistamisesta. Uudistamme ja teemme tunnetuksi myös digitaalisia välineitä nuorten vaikuttamisen kanavina ja jatkamme nuorten osallisuuden laatukriteereiden kehittämistä. Huomioimme toiminnassamme erilaiset ja -ikäiset nuoret, myös muita heikommassa asemassa olevat.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.nuortenakatemia.fi/osaamiskeskus/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Nuorissa on myös kuntien tulevaisuus! Autamme kuntia edistämään nuorten osallistumista kehittämiseen ja päätöksentekoon sekä siten vahvistamaan elinvoimaansa myös tulevaisuudessa. Koulutuksemme ja kehittämisprosessimme ovat kunnille maksuttomia.

"

Ota Yhteyttä


Heidi Rosbäck
Kehittämispäällikkö
+358 50 320 7808
heidi.rosback@nuortenakatemia.fi

Osasto: Verkko