Pelastakaa Lapset ry on voittoa tavoittelematon valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tarjoamme korkeatasoisia avo- ja sijaishuollon lastensuojelupalveluita kunnille sekä asiantuntijapalveluita perheille ja ammattilaisille – 100-vuoden kokemuksella.
Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat tukiperhetoiminta, perhehoito, adoptioneuvonta, perhekuntoutus, ammatillinen tukihenkilötyö, itsenäisen asumisen tuki sekä asiantuntijapalveluita. Järjestöllämme on lisäksi viisi sijaishuollon yksikköä.
Luotettavuus, turvallisuus ja laadukkuus ovat toimintamme perusta, johon koko henkilöstömme on sitoutunut. Osoituksena työmme onnistumisesta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä, palvelu- ja aluetoimintomme ovat saaneet sosiaali- ja terveyspalveluiden laatuohjelman SHQS-laaduntunnustuksen.
Arvojemme mukaisesti kohtaamme kaikissa toiminnoissamme jokaisen lapsen, vanhemman ja perheen yksilöllisesti. Luotamme siihen, että riittävän ja oikea-aikaisen tuen avulla perheen voimavarat saadaan käyttöön ja lasten hyvinvointi paranee. Tarjoamme lastensuojelua suurella sydämellä.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.pelastakaalapset.fi

Ota Yhteyttä


lastensuojelu@pelastakaalapset.fi

Osasto: 3A5