Pelastakaa Lapset ry on voittoa tavoittelematon valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tarjoamme korkeatasoisia avo- ja sijaishuollon lastensuojelupalveluita kunnille sekä asiantuntijapalveluita perheille ja ammattilaisille – 100-vuoden kokemuksella.

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat tukiperhetoiminta, perhehoito, adoptioneuvonta, perhekuntoutus, ammatillinen tukihenkilötyö, itsenäisen asumisen tuki sekä asiantuntijapalveluita. Järjestöllämme on lisäksi viisi sijaishuollon yksikköä.

Luotettavuus, turvallisuus ja laadukkuus ovat toimintamme perusta, johon koko henkilöstömme on sitoutunut. Osoituksena työmme onnistumisesta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä, palvelu- ja aluetoimintomme ovat saaneet sosiaali- ja terveyspalveluiden laatuohjelman SHQS-laaduntunnustuksen.

Arvojemme mukaisesti kohtaamme kaikissa toiminnoissamme jokaisen lapsen, vanhemman ja perheen yksilöllisesti. Luotamme siihen, että riittävän ja oikea-aikaisen tuen avulla perheen voimavarat saadaan käyttöön ja lasten hyvinvointi paranee. Tarjoamme lastensuojelua suurella sydämellä.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.pelastakaalapset.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa osastollemme 3A5 tutustumaan 100-vuotisen uramme aikaansaannoksiin suomalaisen lastensuojelun, lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Kuntamarkkinoilla tavataan!

"

Ota Yhteyttä


lastensuojelu@pelastakaalapset.fi

Osasto: 3A5

Voimmeko olla avuksi?

Pelastakaa Lapset ry, Kristiina Mattinen 13.9.2022
Olen työskennellyt lastensuojelujärjestössä yli 20 vuotta seuraten toimintaympäristön muutoksia. Vuosikymmenien ajan kolmannen sektorin järjestöt toteuttivat erilaisia lastensuojelupalveluja tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Palveluja kehitettiin vastaamaan yhä paremmin lapsen tarpeita erilaisissa RAY:n...