Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme, hammasklinikoillamme, liikuntakeskuksissamme ja asumispalveluissamme ympäri Suomea. Rakennamme palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas. Me Pihlajalinnassa uskomme, että yksityisten palveluntuottajien ja julkisen sektorin hyvällä yhteistyöllä voidaan turvata monipuoliset ja vaikuttavat sotepalvelut kaikille suomalaisille.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.pihlajalinna.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Pihlajalinna on koko 20-vuotisen toimintansa ajan tullut tunnetuksi siitä, että olemme kehittäneet toimintamalleja, joita ei ole ollut käytössä missään muualla. Julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyössä olemme olleet edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Pihlajalinnan kumppanuus –mallissa vahva perusterveydenhuolto ja sairauksien ennaltaehkäisy ovat kaiken toiminnan keskiössä, ja mielestämme hoidon vaikuttavuus on viimeistään nyt nostettava tärkeimmäksi kriteeriksi palveluiden tuotantotapaa mietittäessä. Tule tietoiskuihimme kuuntelemaan millaisia ovat Pihlajalinnan ratkaisut Suomen terveydenhuollon tulevaisuuden haasteisiin!

"

Ota Yhteyttä


Antti Hulkkonen
Myyntijohtaja, julkiset palvelut
044 755 2025
antti.hulkkonen@pihlajalinna.fi

Osasto: Verkko

Vaikuttavuus ohjaamaan resurssien kohdentamista

Sari Riihijärvi, lääketieteellinen johtaja, Pihlajalinna 11.9.2021
Terveydenhuollon kustannukset ja palvelutarve kasvavat väestön ikääntyessä. Lääketiede kehittyy tarjoten enemmän ja kalliimpia hoitoja. Yhtälö on vaikea, kustannusten kasvua on hillittävä ja toisaalta sairaudet hoidettava paremmin. Sairauksien ennaltaehkäisy säästää kustannuksia,...