Postipalvelut ovat osa globaalia postiverkostoa. Niin kotimaiset kuin kansainväliset kortit, kirjeet, lehdet ja arvolähetykset kulkevat luotettavasti kaikkialle Suomessa tuhansien postinjakajiemme osaavissa käsissä. Kehitämme digiä ja printtiä yhdistäviä, monikanavaisia viestintä-, markkinointi- sekä laskutusratkaisuja kuluttajille, yritysasiakkaille sekä julkiselle sektorille.

Kumppanin verkkosivu:


www.posti.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Digitaalisten palveluiden kehittäminen vaatii rahaa ja resursseja, mutta pidemmällä aikavälillä ne tuovat säästöjä. Vielä oleellisempaa on, että loppukäyttäjälle sähköinen asiointi on usein helpompaa ja nopeampaa. Kaikki eivät kuitenkaan ole vielä valmiita asioimaan sähköisesti.

Postin monikanavaiset palvelut yhdistävät saumattomasti digitaaliset ja perinteiset kanavat loppuasiakkaan toiveiden mukaan.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun pohdit digitaalisten palveluiden kehittämistä!

"

Ota Yhteyttä


public.sales@posti.com

Osasto: Verkko

Monikanavainen viestintä tarjoaa parempaa palvelua edullisempaan hintaan

Nina Hedberg, Head of Business Public Sector, Posti Oy 12.8.2021
Digitalisaatio avaa valtionhallinnolle, kunnille ja kaupungeille ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Säästöjen, tehokkuuden ja läpinäkyvyyden rinnalla on muistettava pitää käyttäjä keskiössä. Digitalisaatiolla tavoitellaan selkeää ja kitkatonta asiointia kansalaisten, yritysten ja julkishallinnon välillä. Ei...