Me autamme brändiäsi erottumaan näyttävästi – ja vastuullisesti!

Tarjoamme mm. digitaaliset työkalut organisaatiosi aineistonhallintaan, verkkosivustot ja -palvelut, asiakirjojen tietoturvallisen digitoinnin sekä sisältö- ja suunnittelupalvelut kaikkiin brändinäkyvyytesitarpeisiin.

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme sekä keskeinen osa strategiaamme. Olemme sitoutuneet olemaan alamme vastuullisin toimija ja tarjoamme asiakkaillemme konkreettisia tapoja heidän omien vastuullisuustavoitteidensa saavuttamisessa. Lupaamme, että huolehdimme vastuullisesti brändistäsi.

Kumppanin verkkosivu:


https://punamusta.com/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan palveluihimme osastolle OM2 Kuntamarkkinoiden K-kerrokseen!

"

Ota Yhteyttä


Timo Peltoniemi
asiakkuusjohtaja
timo.peltoniemi@punamusta.com
040 774 1277

Osasto: 0M2

Kumppanin ohjelma

Viisi vinkkiä vastuullisen kuntamarkkinoinnin kumppanin valintaan

Kunnat ovat avainasemassa, kun Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä ja siksi kuntien vastuullisilla hankinnoilla ja kumppanivalinnoilla on suuri merkitys.

PunaMusta Median markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Mirka Lammi tarjoaa puheenvuorossaan viisi konkreettista vinkkiä, jotka jokaisen kunnan kannattaa huomioida vastuullisen kuntamarkkinoinnin kumppanin valinnassa.

Mirkan tehtävänä PunaMusta Mediassa on konsernin tuotteiden, palvelujen ja ratkaisujen tunnettuuden ohella varmistaa yhtiön asema alansa vastuullisimpana toimijana. Hän vastaa yhtiön vastuullisuusstrategiasta ja sen toteutumisesta sekä yhtiön tieteeseen perustuvien ilmastotavoitteiden asettamisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Keskiviikko 13.9.2023
09.00 - 09.20
A3.3

Kuntapäättäjä, näin tuotat digipalveluilla mitattavaa arvoa

Onko kunnallasi selkeä tiekartta digitalisaation hyödyntämiseen kuntalaisten ja työntekijöiden hyväksi? Jaamme tietoiskussa esimerkkejä ja ideoita, miten digipalvelut ovat mitattavasti parantaneet kuntalaisten arkea ja helpottaneet samalla työn tekemistä. Kerromme myös, miten voit edistää näitä asioita omassa organisaatiossasi.

1. Miten tehdään palveluiden löytäminen helpoksi ja samalla rakennetaan ihmislähtöinen ja yhtenäinen viestintäkanava kunnalle, case Tampere.
2. Miten työntekijöiden prosessia helpotetaan samalla kun varmistetaan kunnan brändin näkyvyys, case Vantaa.
3. Lisänä kurkistetaan, miten perinteistä paperimaailmaa voidaan tuoda digiaikaan.

PunaMusta-yritysperheen digitaalisilla yhtiöillä Exovella ja Gredillä on asiakkaana yhteensä yli 200 organisaatiota julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Best practise -ideoita kanssanne jakaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Mikko Hämäläinen Exovelta, myyntijohtaja Matti Tammisalo Grediltä ja asiakkuusjohtaja Timo Peltoniemi PunaMustalta.

Torstai 14.9.2023
13.00 - 13.20
B1.4

Älä unohda kuntalaista!

Mikko Hämäläinen, Exove Oy / PunaMusta Oy 8.9.2023
Kuntalaiset ovat kunnan menestyksen perusta sekä kunnan tärkein voimavara. Hyvinvoiva ja huomioon otettu kuntalainen paitsi pysyy kunnassa pitkään, tuo kuntaan niin verotuloja, talouskasvua kuin työllisyyttäkin. Kuntalaisista on siis syytä pitää...