Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste jakaa tietoa terveyspalvelujen käyttämisestä Suomessa ja ulkomailla. Palvelemme EU-terveydenhoito.fi-sivustolla sekä sähköpostitse. Yhteyspiste tekee yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa ja tarjoaa neuvontaa yleisellä tasolla sekä yksityishenkilöille että terveydenhuollon ammattilaisille.

EU-terveydenhoito.fi-sivustolta löydät kattavasti tietoa esimerkiksi äkillisestä sairastumisesta, hoitoon hakeutumisesta sekä lääkkeistä kansanvälisissä tilanteissa. Sivustolle on myös koottu tietoja terveydenhuollosta yli 50 eri maassa sekä erillinen terveydenhuollon työntekijöille suunnattu osio.

Viestimme aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät sekä Twitteristä että Facebookista nimimerkillä @rajayhteyspiste.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.eu-terveydenhoito.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Löydät meidän 3. kerroksen osastopaikalta 3S8. Nähdään Kuntamarkkinoilla!

"

Ota Yhteyttä


yhteyspiste@kela.fi

Osasto: 3S8

Terveydenhuoltoa yli rajojen – yhteyspiste neuvoo

Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste, Pia Komi 7.9.2022
Kuluneen kahden vuoden aikana terveysturvallisuus ja matkailijoiden terveys ovat olleet julkisuudessa enemmän kuin koskaan. Pandemian takia olemme joutuneet miettimään sairastumista, hoitoon pääsyä ja rokotuksia. Pandemia on lisännyt hoitojonoja ja pitkä...