Lapti on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
Lapti tarjoaa laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut erilaisiin palvelutilatarpeisiin. Olemme rakentaneet yli 200 palvelutilaa eri puolille Suomea. Uskomme, että hyvä arki kuuluu kaikille ikään ja terveydentilaan katsomatta.
Suunnittelemme ja rakennamme yhteistyössä kanssasi päiväkodin, koulun, palveluasuntoja tai terveydenhoitokiinteistöjä vaivattomasti kiinteällä hinnalla avaimet käteen palveluna joko omaksi tai pitkällä vuokrasopimuksella. Yksittäisten tilojen lisäksi toteutamme myös kokonaisia palvelukortteleita.
Ymmärrämme erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet ja mietimme niihin parhaat ratkaisut yhdessä sinun kanssasi. Toimintatapamme on ketterä ja joustava. Huolellinen suunnittelu- ja toteutusprosessi varmistaa hankkeen läpiviennin sujuvasti ja kustannustehokkaasti kiinteään hintaan. Sen jälkeen hoidamme kaiken tarvittavan mahdollisesta tontin hankinnasta aina avainten luovutukseen asti.

Kumppanin verkkosivu:


https://lapti.fi/palvelutilat/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa osastollemme 3S14 keskustelemaan kanssamme. Kerromme Laptin uudesta tavasta järjestää ikääntyville laadukas asuminen ja tarpeen mukaiset asumisen tukipalvelut joustavasti ja kustannustehokkaasti.

"

Ota Yhteyttä


Sami Selander
Asiakkuuspäällikkö
Palvelu- ja toimitilarakentaminen
045 128 0399
sami.selander@lapti.fi

Osasto: 3S14

Kumppanin ohjelma