Diakonissalaitoksen sosiaali- ja terveyspalveluita tuottava Rinnekodit on kaupungistuvan Suomen erityispalvelujen tuottaja. Tarjoamme vaikuttavia ja vastuullisia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.
Olemme osa Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista säätiökonsernia. Toimimme valtakunnallisesti lähes 150 toimipisteessä, 14 hyvinvointialueella. Rinnekodit on myös merkityksellinen työpaikka 2 600:lle sote-alan ammattilaiselle, jotka tekevät töitä ammattitaidolla ja sydän mukana.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.rinnekodit.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa tapaamaan meitä Diakonissalaitoksen ja Rinnekotien yhteiselle näyttelypisteelle 0D1 sekä kuulemaan tietoiskujamme! Keskiviikkona kerromme vaikuttavista nuorten Vamos-palveluistamme, jotka täyttävät tänä vuonna 15 vuotta. Torstaina tietoiskussa aiheena Asunto ensin -palvelumme. Asunto ensin -malli on kansainvälisestikin todettu menestykseksi, ja meillä asiakkaiden ääni kuuluu palveluissa vahvasti.
Lue lisää:
www.rinnekodit.fi
www.hdl.fi

"

Ota Yhteyttä


Jaana Laaksonen
Asiakkuus- ja myyntijohtaja
jaana.laaksonen@rinnekodit.fi
040 536 4659

Osasto: 0D1

Hallitusohjelman sote-korjaussarjaa tarvitaan kipeästi!

Leila Rutanen, Rinnekodit 29.8.2023
Sosiaali- ja terveysalan toimintaedellytysten turvaamiseksi on tehty töitä laajalla rintamalla. Myös uuteen hallitusohjemaan on nostettu monia toimenpiteitä, jotka toteutuessaan vauhdittavat hyvää kehitystä. Uusi hallitus pyrkii erilaisilla toimilla vähentämään henkilöstön kuormitusta...