Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Strategiamme pohjautuu vahvaan erikoisrakentamisosaamiseen ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita, joissa näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia. Skarta on osa SkartaNYAB-konsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on yli 300 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Kumppanin verkkosivu:


https://skarta.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Vierivoima – lähellä tuotettua sähköä paikalliseen käyttöön

Olemme suunnitelleet kunnille, kaupungeille ja teollisuudelle soveltuvan, edistyksellisen Vierivoima-konseptin, jolla tähdätään hiilineutraaliin lähisähköön. Vierivoima-konseptilla vastaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa energiamarkkinoiden murroksen tuomiin mahdollisuuksiin tarjoamalla lähellä tuotettua sähköä paikalliseen käyttöön.
Käytännössä Vierivoima tarkoittaa tuuli- ja/tai aurinkovoimalla tuotettua, hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä lähiseudun toimijoille. Heille Vierivoima tuo ennen kaikkea lähellä tuotettua, edullista energiaa, ja lisäksi maine- ja kilpailuetua. Vierivoima myös lisää paikallista osaamista ja kysyntää, tuo työpaikkoja rakentamiseen ja ylläpitoon sekä luo myönteistä virettä ja uutta elinvoimaa.

Tule juttusille osastollemme 0B6.

"

Ota Yhteyttä


Kari Tuominen
Toimitusjohtaja, Skarta Energy Oy
+358 40 507 1181
kari.tuominen@skarta.fi

Vikke Saarelainen
Varatoimitusjohtaja, Skarta Energy Oy
+358 40 754 4429
vikke.saarelainen@skarta.fi

Osasto: 0B6

Ratkaisu kasvaviin energiakustannuksiin – Vierivoima

Skarta, Vikke Saarelainen 5.9.2022
Ilmastonmuutoksen edellyttämien väistämättömien hiilikädenjälkitoimenpiteiden lisäksi energia-asiat ovat tämänvuotisten poliittisten asioiden tähden yhä ajankohtaisempia, ja kriittisempiä. Energian hinta nousee ja sen riittävyys huolestuttaa meitä kaikkia. Suomen geopoliittinen tilanne aiheuttaa lisäpaineita ja...