Skarta Energy on kotimainen uusiutuvan energian kehittäjä.
Olemme erikoistuneet päästöttömiin teollisen mittakaavan aurinkovoimahankkeisiin, joita täydennämme energian varastoinnilla, tuulivoimalla ja vetyratkaisuilla luotettavan ja toimitusvarman tulevaisuuden energian takaamiseksi.
Edistyksellisellä Vierivoima®-konseptillamme tarjoamme asiakkaillemme lähellä tuotettua, siirtomaksutonta ja päästötöntä sähköä avaimet käteen -periaatteella.

Kumppanin verkkosivu:


https://skartaenergy.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme uusiutuvan energian ratkaisuista ja Vierivoima®-konseptista.

Vierivoima on oiva ratkaisu lisätä uusiutuvan energian käyttöä ja parantaa energiatehokkuutta. Liikkeelle lähteminen on helppoa, tarvitaan vain aktiivisuutta ja halua rakentaa muutosta.

Me olemme kunnan tukena. Kartoitamme yhdessä kaavoitettavia alueita, houkuttelemme alueelle uusia yrityksiä ja teollisuutta ja osallistumme kumppanina mukaan neuvotteluihin ja palavereihin. Haluamme tehdä muutoksen kunnalle helpoksi. Riittää, että olette aktiivisia.

"

Ota Yhteyttä


Miia Viitaniemi
Key Account Manager
+358 50 466 8566
miia.viitaniemi@skarta.fi

Osasto: 0C8

Kestävät energiaratkaisut vahvistavat kuntien elinvoimaisuutta

Vikke Saarelainen, Skarta Energy 17.8.2023
Aurinkoenergia teollisessa mittakaavassa on keskeinen elementti Suomen talouskasvun ja työllisyyden kiihdyttämisessä. Suomi tarvitsee aurinkoenergiaa monipuolistamaan uusiutuvan energian palettia ja tasamaan tuulivoiman säävaihteluja. Tuoreen hallitusohjelman mukaan, hallitus sitoutuu edistämään aurinkovoimainvestointeja maankäytön...