Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry on vuonna 1889 perustettu koira-alan asiantuntijajärjestö sekä koirien kasvattajien, omistajien ja harrastajien edunvalvoja. Meillä on noin 144 000 henkilöjäsentä ja yli 2000 jäsenyhdistystä.

Edistämme terveiden ja hyväluonteisten, käyttöominaisuuksiltaan, rakenteeltaan ja ulkomuodoltaan rodunomaisten koirien kasvattamista sekä koirien hyvinvointia ja koiranpidon edellytyksiä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Kennelliiton alaisuudessa järjestetään vuosittain yli 22 000 erilaista koetta, kilpailua, testiä ja koiranäyttelyä ympäri Suomen. Kaveri- ja lukukoiratoimintamme tavoittaa vuosittain yli 205 000 ihmistä.

Ylläpidämme koirarekisteriä, johon noin kolme neljästä Suomen koirasta on ilmoitettu. Rekisterin tietoja, joissa näkyvät mm. koirien sukutaulut, terveystutkimustulokset sekä koe- kilpailu, ja näyttelytulokset ja tiedot koirien luonteen arvioinnissa, voi kuka tahansa selata verkossa jalostustietojärjestelmässämme.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.kennelliitto.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Suomessa on noin 800 000 koiraa, ja joka viidennessä suomalaisessa taloudessa on koira. Koirien kanssa liikutaan ja harrastetaan paljon. Kuntien koirapalvelut ja koiraystävällisuus on koiranomistajille tärkeää. Suomen Kennelliitto haluaa edistää näitä asioita ja koiraharrastajien yhteistyötä kuntien toimijoiden kanssa. Tervetuloa tutustumaan meihin osastolla OK11 Kuntamarkkinoiden K-kerroksessa!

Kuntamarkkinoiden yhteydessä palkitsemme myös keskiviikkona 13.9. kello 13 Suomen koiraystävällisimmät kunnat salissa B1.4.

"

Ota Yhteyttä


viestinta@kennelliitto.fi

Osasto: 0K11