Koulutamme rohkeita työelämän osaajia suoraan elinkeinoelämän tarpeisiin. Meillä on merkittävä rooli yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan kehittämisen sparraajana ja kumppanina.

Taitotalo syntyi, kun Ammattienedistämissäätiö AEL sr ja Ami-säätiö sr yhdistyivät vuonna 2020. Olemme ammatillisen aikuiskoulutusalan suurin toimija.

Koulutusvalikoimassamme on monipuolisesti myös johtamisen sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksia. Koulutuksemme ovat paras keino vahvistaa yritysten ja organisaatioiden liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista.

Arvomme ovat yhteistyö, luotettavuus, taho kehittyä ja merkityksellisyys.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.taitotalo.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Yhteistyö Taitotalon kanssa kannattaa! Toimintamme ytimessä on vahvasti osaamisen johtaminen. Olemme rakentaneet tuhansille yksilöille ja sadoille yhteisöille räätälöityjä opintopolkuja. Olisiko seuraavaksi teidän organisaationne vuoro? Tervetuloa osastollemme 3S3 pohtimaan koulutustarpeitanne ja kuulemaan missä kaikessa voimme teitä auttaa!

"

Ota Yhteyttä


asiakaspalvelu@taitotalo.fi, puh 010 80 80 90

Osasto: 3S3

Muutoksen onnistumisen ratkaisevat yksilöt

Jouni Simonen, Taitotalo 30.8.2023
Ei ole olemassa kollektiivista muutosta. Esimerkiksi monimuotoisuus on osa ihmisten erilaisuutta, ei sen ihmeellisempää. Taitotalon MuutosjohtamisLuotsi sitouttaa henkilöstön muutokseen ja helpottaa sen läpivientiä. Tule Kuntamarkkinoille kuuntelemaan keskustelua aiheesta 13.9. klo...