Taloustutkimus on markkina- ja mielipidetutkimusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa tuottamalla sekä jalostamalla tietoa, jonka avulla voi tehdä parempia päätöksiä. Tuemme luotettavalla tutkimustiedolla myös yhteiskunnan kehitystä.

Sen lisäksi että olemme luotettava tiedonkerääjä ja markkinatutkimuksen ammattilainen yli 50 vuoden kokemuksella, olemme myös asiakkaillemme mitattavaa lisäarvoa tuottava asiantuntijaorganisaatio.

Olemme yhteiskunnassa ja kuluttajien elämässä vaikuttavien ilmiöiden tunnistaja ja tulkitsija. Katsomme tulevaisuuteen ja autamme asiakkaitamme ennakoimaan sitä. Tieto on voimavaramme ja keräämme käytämme sitä tehdäksemme analyyseja siitä mitä nyt on ja mitä on tulossa.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.taloustutkimus.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

KUNTATUTKIMUKSILLA VARMUUTTA PÄÄTÖKSENTEKOON

Kuntien strategiseen työskentelyyn ja tiedolla johtamiseen kuuluu olennaisena osana arvioiminen ja mittaaminen. Suunnittelu, päätöksenteko ja toteuttaminen on vaikeaa, ellei sen pohjana ole tutkittua tietoa. Tätä silmällä pitäen olemme kehittäneet erilaisia tutkimuskonsepteja ja valmiita tutkimuksia, jotka ovat saaneet lämpimän vastaanoton kunnissa, ja joiden avulla saatte kaipaamanne tiedon vaivattomasti.

Teemme teille esitysvalmiin visuaalisen raportin sekä esittelemme tulokset tutkimuskonsultaatioissa ohjausryhmälle ja esimerkiksi kunnan luottamushenkilöille. Raportti usein sisältää myös tilastollisiin menetelmiin pohjautuvan vahvuus- ja kehittämiskohdeanalyysin, jolla tuomme esiin keskeisimmät strategiset vahvuudet ja ensisijaiset kehittämiskohteet. Vertaamme tuloksianne mahdollisuuksien mukaan tietopankissamme oleviin muiden kuntien tuloksiin.

Kustannukset?

Tutkimusten kustannukset riippuvat ennen kaikkea otoskoosta ja kohderyhmän vaativuudesta. Testattujen tutkimuskonseptiemme avulla kustannukset pysyvät kohtuullisina. Kysy meiltä tarjousta, se ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Milloin?

Tutkimukset voidaan toteuttaa haluamananne ajankohtana, juuri kun tietoa tarvitsette. Projektin kesto on yleisesti suunnittelun aloituksesta raportointiin ja tuloskonsultaatioon noin 4 viikkoa. Valmiina olevaa tutkimustietoamme voitte hyödyntää milloin vain.

Miten?

Tutkimuksen tiedonkeruu toteutetaan kohderyhmän mukaan parhaalla mahdollisella tavalla. Päättäjiä lähestytään useimmin puhelimitse, kuntalaisia monikanavaisesti (puhelimitse, sähköisesti, kirjeitse). Tiedonkeruumenetelmien valinnalla pyritään siihen, että saamme kaikilta kohderyhmiin kuuluvilta vastauksia mahdollisimman kattavasti.

Ota meihin yhteyttä, tule juttelemaan Kuntamarkkinoiden osastollemme 3S24, kuuntelemaan tietoiskujamme, tai tutustu palveluihimme netissä!

"

Ota Yhteyttä


Taloustutkimus Oy
Lemuntie 9, 00510 Helsinki
puh. 010 758 511
www.taloustutkimus.fi
email: info@taloustutkimus.fi
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@taloustutkimus.fi

Osasto: 3S24