Tietotalo on yksi johtavista kuntien ja kaupunkien kumppaneista verkossa.

Rakennamme näyttäviä, palveluohjausta tehokkaasti toteuttavia ja eri tietolähteisiin integroituvia kuntien ja kaupunkien verkkopalveluja.

Tietotalon ehdoton vahvuus on syvällinen ymmärrys kuntien ja kaupunkien verkkoviestinnän tarpeista, tehokkaan palveluohjauksen toteuttamisesta ja palveluiden digitalisoinnista. Laaja kuntien ja kaupunkien asiakaskunta on mahdollistanut meidän luoda hyvin mietittyjä työkaluja, älykkäitä integraatioita ja palveluohjauksellisia ratkaisuja, joista kuntalaiset aidosti hyötyvät ja joiden käytön sujuvuudesta he voivat nauttivat päivittäin.

Palvelemme laaja-alaisesti suurella sydämellä:

Tehtävämme on rakentaa palveluja asiakaslähtöisesti sekä tarjota tukea, turvaa ja mielenrauhaa läpi koko palvelun elinkaaren. Tähän pääsemme hyödyntämällä laajaa kokemustamme kuntasektorista ja kehittämällä kunnille suunnittelemiamme työkaluja yhä paremmiksi sekä palvelemalla avoimella ja aktiivisella palveluasenteella.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.tietotalo.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Verkkopalvelun uudistus on onnistunut kun se vastaa aidosti ja konkreettisesti kunnan strategian tavoitteita, parantaa palveluohjausta ja tehostaa viestintää päällekkäisiä ja toistuvia työvaiheita karsien.

Osallistu tietoiskuihimme. Kerromme tietoiskuissa näkemyksemme kunnan verkkopalvelun uudistuksen onnistumisen avaimista ja esittelemme täysin uudistuneen avoimeen lähdekoodiin perustuvan Infoweb-alustan.

Tule pisteellemme juttusille ja keskustellaan lisää!

"

Ota Yhteyttä


Jarno Malaprade
palvelumuotoilija
0405461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi
www.tietotalo.fi

Osasto: 0M2