Tunne rintasi ry, rf on valtakunnallinen kansalais- ja kansanterveysjärjestö. Yhdistys edistää rintasyövän varhaistoteamista lisäämällä tietoa rintasyövästä ja sen oireista, rintojen omatarkkailusta, sekä elämäntapavalintojen vaikutuksesta sairastumiseen.

Tarjoamme maksutonta tietoa, koulutusta, opastusta ja jaettavaa materiaalia käyttöön niin ammattilaisille, kuin muille rintaterveystiedosta kiinnostuneille. Meillä on myös oma verkkokurssi aiheesta.

Kannustamme ja opastamme rintojen omatarkkailuun ja edistämme tervettä kehonkuvaa. Tavoitteena kehon terveyden seuraaminen yhtenä rintasyövän varhaistoteamisen muotona. Rintasyövän varhainen toteaminen helpottaa rintasyövän hoitoa, alentaa hoitokustannuksia ja pienentää kuolleisuutta.

Teemme yhteistyötä useiden tahojen kanssa. Toimimme yhteistyössä terveydenhuollon toimijoiden rinnalla ja tukena rintojen omatarkkailun ohjaamisessa.

Rintasyöpä on kansantauti, joka koskettaa suurta määrää suomalaisia. Suomessa dianosoidaan noin 5000 uutta tapausta vuosittain. Keski-ikä taudin toteamishetkellä on noin 60 vuotta, mutta myös nuoremmat voivat sairastua.

Räätälöimme mielellämme toimintaamme teille sopivaksi, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Kumppanin verkkosivu:


https://tunnerintasi.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Rintasyövällä on inhimillisten vaikutusten lisäksi myös suuri kansantaloudellinen merkitys. Suomen Syöpärekisterin (2019) tutkimuksen mukaan rintasyöpäpotilaan hoitokustannukset olivat sitä suuremmat, mitä nuorempi potilas oli kyseessä ja mitä pidemmälle syöpä oli levinnyt.

"

Ota Yhteyttä


Tunne rintasi ry
info@tunnerintasi.fi

Toiminnanjohtaja
Johanna Artola
045 8789 208
johanna.artola@tunnerintasi.fi

Osasto: 3S44