Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia. Toimimme valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen ja palveluksessamme on yli 1500 osaavaa ammattilaista.

Tuotamme asumispalveluita, henkilökohtaisen avun ja päivätoiminnan palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.

Olemme arvostettu kuntoutuspalvelujen asiantuntija ja toteutamme neurologisten sairauksien ja vammojen kuntoutuksessa yksilöllistä tarpeet huomioivaa, moniammatillista ja tutkimustietoon perustuvaa kuntoutusta. Kuntoutuspalvelumme on tunnettu aikaisemmin Käpylän kuntoutuskeskuksen nimellä.

Kumppanin verkkosivu:


https://validia.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Elämä on tarina. Siihen kuuluu muistoja, tunteita, ylämäkiä, alamäkiä, kokemuksia, elämyksiä, hauskuutta, surua, kasvamista, taantumista ja kaikkea näiden väliltä.
Turvallinen elämä ja oman näköinen arki mahdollistuvat Validian tarjoamilla, helposti saatavilla asumisen, henkilökohtaisen avun, päivätoiminnan sekä kuntoutuksen palveluilla, joita asiakas voi valita tarpeensa mukaan.

Tule tutustumaan hyvän arjen palveluihimme: asumisen tukea, elämän sisältöä ja toimintaa, fyysistä kuntoutusta sekä hyvinvointia vammaisille ja vammautuneille. Esittelemme kattavasti palveluvalikoimaamme osastollamme 0M3, tule moikkaamaan asiantuntijoitamme. Lisäksi meillä on kaksi puheenvuoroa, toinen verkossa ja toinen paikan päällä. Tule kuulemaan ajatuksiamme ajankohtaisista asioista:

Tietoisku verkossa ke klo 10.30-10.50
Riikka Haahtela, laatujohtaja, Validia Oy

Hoiva-alan ratkaisumallit henkilöstön saatavuuteen ja riittävyyteen sekä asiakkaiden palveluiden malleihin

Tarvitsemme uudenlaisia ja innovatiivisia ratkaisuja henkilöstön riittävyyden ja saatavuuden ratkaisemiseksi. Validian konkreettisten toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa hoivan laatu keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Hyvinvointialueiden aloitus ja lainsäädännölliset muutokset mahdollistavat uudenlaisia toimintatapoja, jotta voimme varmistaa vammaisten ihmisten oikeuden hyvään sosiaalihuoltoon ja tarvitsemiinsa palveluihin.

Tietoisku to klo 11.00-11.20 Kuntatalon tilassa A3.2
Laura Räty, toimitusjohtaja, Validia Oy

Vastuullisuus ja vaikuttavuus hoivassa

Laadukkaat asumispalvelut koostuvat hyvän hoidon lisäksi toimintakykyä ylläpitävästä ja edistävästä toiminnasta sekä mielekkäästä vapaa-ajan tekemisestä. Kokonaisvaltaisilla arjen tukipalveluilla on selkeä vaikuttavuus vammaisen ihmisen elämänlaatuun. Aktiivisen arjen tukena tulee olla hoivan ammattilaisia erilaisilla osaamisen taustoilla.

Tule kuulolle!

"

Ota Yhteyttä


Marika Seppälä, asiakkuusjohtaja, marika.seppala@validia.fi tai puh. 044 765 0883.

Osasto: 0M3

Ratkaisumalleja hoiva-alan henkilöstön saatavuuteen ja riittävyyteen sekä asiakkaiden palveluiden varmistamiseen

Validia Oy, Riikka Haahtela 29.8.2022
Hoitajapula vaikeuttaa palveluiden toteuttamista niin vammaispalveluissa kuin kaikissa muissakin sote-palveluissa. Henkilöstön saatavuuden haasteisiin ei ole nopeita ratkaisuja nykyisillä, yksityisten palveluntuottajien toimiluvissa edellytetyillä hoitajapainotteisilla henkilöstörakenteilla. Mahdollinen koulutuspaikkojen lisääminen tai palkkaratkaisut eivät...