Valtiokonttori - Automatisoitu talousraportointi

Kuntien ja kuntayhtymien taloustietojen raportointi automatisoituu vauhdilla ja ensimmäiset raportoinnit ovat jo takana. Tavoitteena on, että pian kaikki kunnat toimittavat taloustietonsa Kuntatalouden tietopalveluun XBRL-muodossa suoraan omista järjestelmistään. Tule tutustumaan Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön edustajiin ständillämme ja keskustelemaan automatisoidusta talousraportoinnista. Kuntalouden tietopalvelun lisäksi Valtiokonttorissa hallinnoidaan Suomi.fi-maksut palvelua, joka on koko julkishallinnon käyttöön tarkoitettu verkkomaksamisen ratkaisu. Verkkomaksamisen palvelulla julkishallinnon organisaatioiden asiakkaat voivat maksaa verkkomaksuja palvelua käyttäville organisaatioille, kuten kunnille ja valtion viranomaisille. Palvelussa on käytettävissä muun muassa pankkien verkkopankkimaksut, Visa-, MasterCard ja Amex-korttimaksut sekä MobilePay-maksut. Yhtenäinen palvelu on kustannustehokas ja sille voidaan tarjota keskitettyä kehittämistä, tukea ja palvelunhallintaa.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.valtiokonttori.fi/palvelut/julkishallinnon-palvelut/kuntatalouden-palvelut/#kuntatalouden-tietopalvelu JA https://www.valtiokonttori.fi/palvelut/julkishallinnon-palvelut/valtion-konsernipalvelut/suomi-fi-maksut/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"Osastollamme voit keskustella talousraportoinnin, taloushallinnon automatisoinnin ja Suomi.fi-maksut verkkomaksamisen palvelun parissa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa!"

Ota Yhteyttä


kuntadata@valtiokonttori.fi verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

Osasto: 0L4