VILPE on kotimainen perheyritys Mustasaaresta, joka valmistaa ilmanvaihto- ja kattotuotteita. VILPEllä on useita tytäryhtiöitä ympäri Eurooppaa ja viennin osuus liikevaihdosta on noin 60 %. VILPE-brändi on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta, erinomaisesta laadusta sekä jatkuvasta innovoinnista. Meidät tunnetaan täysin uudenlaisten ratkaisujen keksimisestä, ja monet innovaatiomme ovatkin tulleet yleiseen käyttöön rakennusalalla. VILPE sai Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon 2022. Palkintolautakunnan perusteluissa mainitaan esimerkiksi panostus tuotekehitykseen.

Yrityksemme tarina alkoi innovaatiosta. Eero Saikkonen työskenteli kesällä 1973 kattoasentajien työnjohtajana, kun hän alkoi miettiä ratkaisua käytännön ongelmaan. Kesä oli tuulinen ja asentajilla oli ongelmia saada bitumilla liimattu kattohuopa eristyksineen pysymään paikoillaan. Ongelmaa yritettiin ratkaista kiinnittämällä eristeet ruuveilla alustaansa. Ruuvien kannat tulivat kuitenkin huovasta läpi, kun katolla käveltiin. Eero kehitti ongelmaan uudenlaisen ratkaisun: muovikiinnikkeen, joka myötäili painoa. Yrityksemme perustettiin tämän kiinnikkeen ympärille.
Siitä lähtien olemme olleet tuotekehityksen aallonharjalla ja haastaneet rakennusalaa uusilla innovaatioilla. Tänä päivänä monista näistä innovaatioista, kuten poistoputkista, huippuimureista ja tuuletuspaaluista, on tullut osa jokapäiväistä rakennustapaa.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.vilpe.com/fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

VILPEn uusin innovaatio on kätevä ratkaisu kiinteistöjen kosteusvaurioiden ehkäisyyn – tuoteperhe VILPE Sense. Tavallisesti vuoto on kuitenkin mahdoton havaita ennen kuin vesi on jo tullut katon läpi, ja pienestä vauriosta tulee iso ja kallis remontti. Tässä avuksi tulee VILPE Sense -vuotopaikannin. Sen avulla mahdolliset vuodot on helppo havaita ja paikallistaa kattorakenteissa. Näin voit reagoida ajoissa ja säästää rahaa. VILPE Sense -kosteushallinta puolestaan tuulettaa katto- tai alapohjarakenteita tarpeenmukaisesti. Jos järjestelmä huomaa rakenteissa liiallista kosteutta, huippuimuri kuivattaa rakenteet automaattisesti ja pitää ne terveinä.

VILPE Sense -tuoteperheen avulla kunta voi välttää turhia korjauskustannuksia ja viedä kiinteistöhuollon uudelle tasolle. Tule kuulemaan lisää osastolta 0C4

"

Ota Yhteyttä


myynti@vilpe.com
020 123 3233

Osasto: 0C4