Voimatel on sähkö- ja tietoverkkojen sekä niitä tukevien järjestelmien, elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Varmistamme asiakkaidemme kriittisten järjestelmien ja verkkojen palvelukyvyn.

Rakennamme vastuullisempaa, hiilineutraalia yhteiskuntaa suunnittelemalla, toteuttamalla ja optimoimalla ilmastoa rasittamattomia energiaratkaisuja. Tuotamme kiinteistön energianhallinnan ja -optimoinnin palveluita tytäryhtiömme OptiWatin teknologialla ja palveluilla. Olemme kiinteistöjen tekoälyohjatun energianhallinnan edelläkävijä. Teemme hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisesta asiakkaillemme liiketoiminnallisesti järkevää ja vaivatonta teollisuuskiinteistöistä kotitalouksiin.

Alan suurimpiin kuuluvana toimijana asiakkainamme ovat mm. eurooppalaiset teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä monet yritykset, kaupungit ja kunnat. Voimatelin yli 1000 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta ja Virosta käsin. Voimatelin omistaa suomalainen Osuuskunta KPY.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.voimatel.fi

Ota Yhteyttä


Pääkonttori
Kapteeninväylä 5
70900 Toivala
Vaihde: 0290 222 111

Osasto: 3S11