Will & Must on teollisten aurinkovoimaloiden hankekehittäjä. Tavoitteemme on lisätä Suomeen satoja megawatteja uusiutuvaa energiaa ja vauhdittaa käynnissä olevaa energiamurrosta. Konkreettisesti — puhumalla vähemmän, tekemällä enemmän.

Tiimimme hallitsee hankekehityksen vaiheet suunnittelusta rahoitukseen ja päätöksentekoon. Ensimmäisiä isoja hankkeita, kuten Lapinjärvellä rakennuslupavaiheessa olevan voimalan, olemme kehittäneet yhteistyössä espanjalaisen Fotowatio Renewable Ventures -energiayhtiön (FRV) kanssa.

Keskustelemme mielellämme teollisen aurinkovoiman mahdollisuuksista ja vaikutuksista alueellasi — tervetuloa ständillemme OK5!

Kumppanin verkkosivu:


https://willmust.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Onko kunnallasi soveltuvia kiinteistöjä tai tunnistatteko soveltuvia kaava-alueita, tai mietitkö aurinkovoimahankkeen tarjoamia mahdollisuuksia? Meihin saa mieluusti olla yhteydessä tai tavataan ständillä OK5!

Aurinkovoimalahanke tuo alueelle merkittäviä investointeja sekä jatkuvia lisätuloja esimerksi kiinteistöveroina. Toimimme yhteistyössä kunnan ja paikallisten asukkaiden kanssa sopivien sijaintien löytämiseksi sekä sujuvan hanketoteutuksen varmistamiseksi. Parhaimmillaan edullista sähköä tuottava uusiutuvan energian laitos voi toimia tukipisteenä myös uudelle energiaintensiiviselle yritystoiminnalle.

"

Ota Yhteyttä


Matti Parpala, toimitusjohtaja, matti.parpala@willmust.fi, 040 846 3847
Anssi Voipio, osakas, anssi.voipio@willmust.fi, 050 356 9826
Mikke Vepsäläinen, osakas, mikke.vepsalainen@willmust.fi, 050 534 9014

Osasto: 0K5

Pää kylmänä aurinkovoimabuumissa

Matti Parpala, Will & Must Oy ja FRV 29.8.2023
Aurinkovoimabuumi on vallannut Suomen. Fossiilisista on päästävä irti, ja samaan aikaan uusiutuvan energian tuotantokustannukset ja -varmuus ovat kirimässä perinteisten energiamuotojen ohi. Uutisia uusista, toistaan suuremmista hankkeista pulpahtelee jatkuvasti. Kuten kunnissa...