YetiCare Oy on suomalainen teknologiayritys, joka kehittää kokonaisvaltaista hyvinvointiteknologiaa sote-sektorille. Yritys sai alkunsa vuonna 2015, jolloin se oli edistyksellisiä kosketusnäyttöratkaisuja valmistavan Kuori Oy:n terveydenhuoltosektoriin keskittyvä yksikkö, Yetitablet. Vuonna 2022 YetiCare Oy eriytyi omaksi yhtiöksi.

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle suunnattu YetiCare-palvelukokonaisuus muodostuu suurikokoisesta Android-pohjaisesta Yetitablet-kosketusnäytöstä, helppokäyttöisestä käyttöjärjestelmästä sekä monipuolisista YetiCare-sovelluksista. https://www.yeticare.fi

YetiCare-tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa on Berner MedLab. Berner MedLab on osa Berner Oy:ta, vuonna 1883 perustettua suomalaista perheyritystä. Berner MedLab-liiketoimintayksikkö koostuu Medical ja Lab -liiketoiminta-alueista. Berner Medical on terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani, joka tarjoaa ratkaisuja ihmisen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

https://www.bernermedlab.fi

Kumppanin verkkosivu:


https://www.yeticare.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

YetiCare yhdessä Suomen jälleenmyyjämme Berner MedLabin kanssa toivottaa teidät tervetulleeksi osastollemme 0I5, K-kerrokseen! Heittäydy rohkeasti YetiCare-hyvinvointiteknologian inspiroivaan maailmaan, onnistu ja innostu. Koe Yetitabletin riemastuttava vuorovaikutuksellisuus ja nappaa mukaan teknologian hyödyt sosiaali- ja terveysalalla. Nähdään siis osastolla 0I5 (K-kerros)!

"

Ota Yhteyttä


YetiCare Oy

Nihtisillantie 3,
02630 Espoo

www.yeticare.fi
info@yeticare.fi
________

Berner MedLab

Hitsaajankatu 24, PL 22,
00810 Helsinki

https://www.bernermedlab.fi

Osasto: 0I5

Digipelaamisella myönteisiä vaikutuksia ikääntyneiden toimintakykyyn

Minna Piispanen, YetiCare Oy 5.9.2023
Onko digipelaaminen vain nuorempien sukupolvien juttu? Ei suinkaan! Tutkimukset ovat paljastaneet, että ikääntyneille voi olla valtavasti hyötyä pelaamisesta. Esimerkiksi kehon liikettä vaativat pelit voivat auttaa ylläpitämään motorisia taitoja ja parantamaan...