Yeti-jättitabletti YetiCare-ohjelmistoineen on ainutlaatuinen ratkaisu, jonka monipuoliset ja jatkuvasti uudistuvat sisällöt mahdollistavat sen käytön ikääntyneiden aktivoinnissa, kommunikoinnissa, terapiassa, opetuksessa, varhaiskasvatuksessa sekä erilaisissa aktiviteeteissa muun muassa asumispalveluiden eri asiakasryhmille.

Haltija Group Oy palvelee valtakunnallisesti terveydenhuollon ammattilaisia sekä kuluttaja-asiakkaita apuvälineisiin, hoitotarvikkeisiin sekä valmisortoosi- ja tukituotteisiin liittyvissä ratkaisuissa. Alan kattavin huolto-, puhdistus- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa apuvälineiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden.

Haltija on osa terveysteknologia-alan merkittävää toimijaa, Berner-konsernia ja sen MedLab-liiketoiminta-aluetta, joka on terveydenhuollon, laboratorioalan sekä ammattipuhtauden ammattilaisten strateginen kumppani.
Haltija toimii Yetitabletin ja YetiCaren asiantuntevana jakelijana yksinmyyntioikeuksin. Ratkaisun helppokäyttöinen teknologia yhdistettynä Haltijan käyttötukeen sekä huollon palveluihin on jo saanut hyvän vastaanoton Haltijan laajassa sote-sektorin asiakaskunnassa.

“Haltijan kattava edustus ja laaja palveluverkosto takaavat YetiCaren käyttäjille juuri sen tuen, jota tavoittelimmekin.” kertoo yhteistyötä alusta asti rakentanut hallituksen puheenjohtaja Maria Jokelainen Kuori Oy:stä. “YetiCare on strategisesti merkittävä panostus, kun asiakkaamme pohtivat uudenlaisia ratkaisuja yhä monipuolistuviin hyvinvointipalvelujen tarpeisiin. Olemme tyytyväisiä voidessamme syventää tätä yhteistyötä Kuorin kanssa Yeti-tuotteisiin erikoistuneen tiimimme voimin” iloitsee Haltija Group Oy:n toimitusjohtaja Leena Munter.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.haltija.fi/tuotteet/kommunikointi-ja-nako/yetitablet/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa käymään osastollamme K-kerroksessa ja tutustumaan Yetitablettiin!

"

Ota Yhteyttä


Asiakaspalvelu
09 612 2250
asiakaspalvelu@haltija.fi

Osasto: 0L4