Yeti-jättitabletti YetiCare-ohjelmistoineen on ainutlaatuinen ratkaisu, jonka monipuoliset ja jatkuvasti uudistuvat sisällöt mahdollistavat sen käytön ikääntyneiden aktivoinnissa, kommunikoinnissa, terapiassa, opetuksessa, varhaiskasvatuksessa sekä erilaisissa aktiviteeteissa muun muassa asumispalveluiden eri asiakasryhmille.

Haltija Group Oy palvelee valtakunnallisesti terveydenhuollon ammattilaisia sekä kuluttaja-asiakkaita apuvälineisiin, hoitotarvikkeisiin sekä valmisortoosi- ja tukituotteisiin liittyvissä ratkaisuissa. Alan kattavin huolto-, puhdistus- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa apuvälineiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden.

Haltija on osa terveysteknologia-alan merkittävää toimijaa, Berner-konsernia ja sen MedLab-liiketoiminta-aluetta, joka on terveydenhuollon, laboratorioalan sekä ammattipuhtauden ammattilaisten strateginen kumppani.
Haltija toimii Yetitabletin ja YetiCaren asiantuntevana jakelijana yksinmyyntioikeuksin. Ratkaisun helppokäyttöinen teknologia yhdistettynä Haltijan käyttötukeen sekä huollon palveluihin on jo saanut hyvän vastaanoton Haltijan laajassa sote-sektorin asiakaskunnassa.

“Haltijan kattava edustus ja laaja palveluverkosto takaavat YetiCaren käyttäjille juuri sen tuen, jota tavoittelimmekin.” kertoo yhteistyötä alusta asti rakentanut Yetitablet Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokelainen. “YetiCare on strategisesti merkittävä panostus, kun asiakkaamme pohtivat uudenlaisia ratkaisuja yhä monipuolistuviin hyvinvointipalvelujen tarpeisiin. Olemme tyytyväisiä voidessamme syventää tätä yhteistyötä Kuorin kanssa Yeti-tuotteisiin erikoistuneen tiimimme voimin” iloitsee Haltija Group Oy:n toimitusjohtaja Leena Munter.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.haltija.fi/tuotteet/kommunikointi-ja-nako/yetitablet/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Yetitablet YetiCare-ohjelmistolla on tulevaisuuden ja jo tämänkin päivän hoivatodellisuutta, missä digitaalisuus on valjastettu tukemaan erityisryhmien toimintakykyä. Ratkaisu tuo iloa myös hoitajille, sillä se helpottaa ja tehostaa monipuolisen toiminnan järjestämistä. Tervetuloa käymään osastollamme 0L4 K-kerroksessa. Kerromme mielellämme lisää kokemuksista Yeti-kokonaisuuden käytöstä tehokkaan ja laadukkaan hoivan tukena.

"

Ota Yhteyttä


Ari Pohjanmaa
Tarjoomapäällikkö: Tekniset ja kommunikoinnin apuvälineet
0405600633
ari.pohjanmaa@haltija.fi

Asiakaspalvelu
09 612 2250
asiakaspalvelu@haltija.fi

Osasto: 0L4