Suomalaisen Työn Liiton hallinnoima Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yritykselle, joka täyttää merkin kriteerit ja tuottaa liiketoiminnallaan yhteiskunnallista hyvää.

Julkiset hankkijat ovat tärkeä kohderyhmä yhteiskunnallisille yrityksille ja Suomalaisen Työn Liitto onkin tuottanut kuntapäättäjille hyvää materiaalia ja vinkkejä, joilla voi edistää kotimaista hankintaa. Lisää tietoa osastollamme OA1. Tervetuloa!

Kumppanin verkkosivu:


https://www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Onko Yhteiskunnallinen Yritys -merkki sinulle jo tuttu? Tervetuloa tutustumaan! Merkki kertoo siitä, että yritys tuottaa liiketoimintansa kautta yhteiskunnallista hyvää eli heillä on vastuuna yhteinen hyvä! Aika hyvä liiketoimintamalli, eikö?
Osastolla jaossa vinkkejä siitä, miten kuntapäättäjät voivat huomioida entistä paremmin kotimaisuutta oman kuntansa hankintastrategiassa. Tervetuloa osastollemme OA1!

"

Ota Yhteyttä


Niina Ollikka
niina.ollikka@suomalainentyo.fi
p. 040 674 8773

Osasto: 0A1

Valitse hyvää tekevä ja vastuullinen yhteiskunnallinen yritys!

Suomalaisen Työn Liitto, Niina Ollikka 5.9.2022
Yhteiskunnalliset yritykset erottaa muista yrityksistä niiden ensisijainen päämäärä ja arvopohjainen missio: ne tekevät liiketoimintansa kautta hyvää yhteiskunnalle tai ympäristölle. Myös voitonjako poikkeaa tavanomaisesta, sillä yli puolet voitosta käytetään toiminnan kehittämiseen...