Kumppaniksi Kuntamarkkinoille 2023

Tervetuloa kumppaniksi Kuntamarkkinoille

Kahdella näyttelyalueella sijaitsevat osastopaikat kumppanipakettien kera varataan Kuntamarkkinoiden verkkokaupasta. Varausohjeet ja verkkokaupan linkin saat lähettämällä meille sähköpostia osoitteella kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi.

Kuntamarkkinat järjestetään 30. kerran Kuntatalolla 13.-14.9.2023. Odotamme juhlavuoden humuun päättäjiä niin kunnista kuin hyvinvointialueilta. Ensi syksyn ohjelma suunnataan molemmille tasoille. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille tuttuun tapaan ajankohtaisia seminaareja, paneeleja ja klinikoita.

Mukana on myös ensimmäistä kertaa Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n asiantuntijoiden tuottamaa ohjelmaa hyvinvointialueiden edustajille. Hyvilin omistavat hyvinvointialueet yhdessä Kuntaliiton kanssa. Yhteisiäkin teemoja löytyy useita; johtaminen, talous, juridiikka, hankinnat ja yhdyspinnat.

Lisäksi kumppaneilla on mahdollisuus järjestää omaa ohjelmaa paikan päällä Kuntatalolla.

Millaisia kokemuksia Kuntamarkkinoiden kumppanilla on tapahtumasta ja halutun kohderyhmän tavoittamisesta. Siitä kertoo videolla Advania Finlandin Erkki ”Eeka” Kondelin.