Crayon Oy

Crayon on luotettava ja riippumaton ohjelmistojen ja pilvipalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Huolehdimme siitä, että asiakkaidemme IT-omaisuus on mitoitettu oikein, hallinnoitu ja optimoitu koko elinkaaren ajan. Vapautamme asiakkaidemme resursseja samalla kun säästämme kustannuksia. Toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi ohjelmistovalmistajista riippumattomasti. Palveluvalikoimaamme kuuluvat johtavat valmistajat kuten Microsoft, Amazon Web Services, Google, IBM, Oracle, Adobe ja SAP. Meillä on asiakkaita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta: https://www.crayon.com/fi-FI/referenssit/.

Näytteilleasettajan ohjelma

Vinkkejä ja parhaita käytäntöjä ohjelmistojen sopimusuusintaan

Ohjelmistovalmistajien sopimusuusintoihin kannattaa valmistautua huolella, jotta tuleva hankinta on linjassa teknologialle asetettujen tavoitteiden kanssa. Lisäksi on varmistettava parhaat mahdolliset sopimusehdot, oikeat tuotemäärät ja kilpailullinen hinnoittelu tulevalle sopimuskaudelle. Olemme olleet mukana asiakkaidemme tukena tuhansissa sopimusuusinnoissa mahdollistamassa optimoituja hankintoja ja säästöjä.

Case Microsoft

Tule kuulemaan asiantuntijoidemme parhaat neuvot, miten uusinta viedään läpi onnistuneesti. Tietoiskussa käytetään esimerkkinä Microsoftia, mutta vinkkejä voidaan soveltaa minkä tahansa ohjelmistovalmistajan sopimuksiin tai ylläpitojen uusintaan.

– Valmistajan ja asiakkaan vastuut ja velvollisuudet
– Aikataulu ja konkreettiset toimenpiteet
– Hankinnan jälkeiset vaatimukset ja seuranta

Keskiviikko 9.9.2020
10.00 - 10.20

Workplace from Facebook – perinteisestä intranetistä kaksisuuntaiseen viestintään

Monissa organisaatioissa pohditaan eri vaihtoehtoja vanhan intranetin korvaajaksi tai sen rinnalle tehostamaan organisaation sisäistä viestintää.

Tule tietoiskuumme kuuntelemaan, miten Workplace from Facebookin avulla voidaan tuoda sisäinen viestintä uudelle aikakaudelle ja samalla luoda uutta keskustelukulttuuria, kehittää yhteisöllisyyttä ja lisätä henkilöstön tyytyväisyyttä.

– Mikä on Workplace from Facebook?

– Mitä hyötyä Workplacesta on kunnan/kaupungin sisäiseen viestintään?

– Riihimäen kaupunki – miksi Riihimäki valitsi Workplacen?

– Demo – miten Workplacea käytetään selaimella ja kännykkäsovelluksella, chat-toiminto

Torstai 10.9.2020
9.30 - 9.50