Mehiläinen

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli 1,2 miljoonasta asiakkaasta.

www.mehilainen.fi

Kerros: K. krs

Osasto: F3

Tietoisku
Lääkäriin seitsemässä päivässä? nLaatua ja kustannustehokkuutta terveysasemaulkoistuksilla ja Digiklinikalla

Mehiläisen perusterveydenhuollosta vastaava johtaja Joonas Turunen kertoo Mehiläisen kokemuksista terveysasemaulkoistuksista eri puolilla Suomea, joiden avulla on pystytty alentamaan kustannuksia, korkeaa laatua unohtamatta sekä parantamaan saatavuutta tuoden asiakkaiden käyttöön yksityisistä terveyspalveluista tuttuja digipalveluja.

11.09.2019 | 15:30 - 15:50
A 3.25, 3. krs
Tietoisku
Asukkaan kokemus ja omavalvonta ohjaamassa hoivan laadun kehitystä

Mehiläisessä uskomme, että hoivan laadun keskiössä tulee olla asukkaiden ja läheisten kokemus. Laatua mitataan jatkuvasti päivittyvällä laatuindeksillä, joka kertoo asukkaiden, läheisten ja työntekijöiden palautteen hoivan laadusta. Omavalvonnan viikkoraportointi mahdollistaa nopean reagoinnin laatupoikkeamiin. Tavoitteena on nousta hoivapalveluiden laatujohtajaksi ja tarjota yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme.

12.09.2019 | 12:00 - 12:20
A 3.25, 3. krs