Netplaza

Onko kunnassasi kuituverkkoa, joka mahdollistaa siirtymisen täyspainoisesti digiaikaan? Cinia & Netplaza auttavat kuntaasi kohti digivalmiuksia: meidän kauttamme saat kumppanin tietoliikenneinfran hankkimiseen, kilpailukykyiset ja luotettavat operaattoripalvelut sekä tarpeisiisi mitoitetun palvelun tietoturvaan ja it-ympäristön valvontaan sekä ketterään ohjelmistokehitykseen.

www.netplaza.fi

Kerros: K. krs

Osasto: A5

Tietoisku
Saatko, mitä tilaat? Tiedätkö, mitä saat? Netplaza ratkaisi Oulun kaupungin tietoliikennetarpeet ketterämmin ja kustannustehokkaammin.

Tietoliikenneyhteydet ovat digikunnan toimintakyvyn näkökulmasta kriittisiä. Räätälöikö kumppanisi kuntaanne sopivat palvelut? Vastaako asiakaspalvelun nopeus ja ketteryys toiveitanne? Onko ratkaisuissa noudatettu viranomaismääräyksiä, huomioitu jatkuvuuden hallinta ja tehty varautumissuunnitelmat? Netplaza on rakentanut Oulun kaupungille 400 toimipisteeseen ja 15 000 työntekijälle kokonaisratkaisun: toteutamme räätälöityjä ratkaisuja kaiken kokoisten kuntien tarpeisiin.

12.09.2019 | 11:30 - 11:50
A 3.25, 3. krs
Tietoisku
Kaivataanko kuntaasi kaapelia? Näin saat valokuidun helposti ja riskittömämmin!

Monella kunnalla on vielä valokuituinfran investoinnit jäissä: hankkeen pelätään olevan liian kallis ja vaikea toteutettavaksi. Väärin. Netplazan Täyskuitu-kumppanuudessa kuntasi saa asiantuntijan mukaan hankkeen jokaiseen vaiheeseen. Oikein suunniteltu ja toteutettu infrahanke ei tuo mattia kukkaroon, vaan lisää kunnan elinvoimaa ja tuottavuutta. Me teemme sen toisin - tule kuuntelemaan miten!

11.09.2019 | 11:30 - 11:50
A 3.1, 3. krs