Nuorten Akatemia

Haluatko tavoittaa nuoret ja kuulla heitä oman organisaation tai palvelun kehittämisessä? Nuorten Akatemia on nuorten osallisuutta edistävä yhteistyöorganisaatio, joka tuottaa palveluita niin yksityisille kuin julkisille organisaatioille, jotka haluvat kohdata ja kuunnella nuoria. Koulutamme ja valmennamme asiantuntijoita opetus- ja kulttuuriministeriön valitsemana Osallisuuden osaamiskeskuksena.

https://www.nuortenakatemia.fi/

Kerros: 3. krs

Osasto: S.28

Tietoisku
Nuorista elinvoimaa! Miten saada nuoret mukaan ja osallisiksi?

Nuorten Akatemia toimii valtakunnallisena osaamisen osaamiskeskuksena. Osallisuuden osaamiskeskuksen tarkoituksena on lisätä ymmärrystä, tietoa ja valmiuksia nuorten osallisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kehittämiseen sekä toteutumiseen julkishallinnon alaisissa toiminnoissa. Tule kuulemaan miten nuorten osallisuuden eteen voi tehdä!

12.09.2019 | 09:30 - 09:50
Tietokimar, K. krs
Tietoisku
Nuorista elinvoimaa! Miten saada nuoret mukaan ja osallisiksi?

Miten saada nuoret mukaan? Miten saada nuoret mukaan ja osallisiksi? Nuorten Akatemia toimii valtakunnallisena osaamisen osaamiskeskuksena. Osallisuuden osaamiskeskuksen tarkoituksena on lisätä ymmärrystä, tietoa ja valmiuksia nuorten osallisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kehittämiseen sekä toteutumiseen julkishallinnon alaisissa toiminnoissa. Tule kuulemaan miten nuorten osallisuuden eteen voi tehdä

11.09.2019 | 14:30 - 14:50
Tietokimar, K. krs