Provincia Oy

Tuotamme korkeatasoisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja julkisille palvelutoimijoille. Provinciassa kohtaavat täysin uudenlainen digiajan ketteryys, joustavuus ja uusien asioiden yhdistäminen tuottoisalla tavalla. Olemme asiakkaidemme henkilökohtainen valmennustalo, joka ei vain tuota peruspalveluita vaan törmäyttää jatkuvasti uusia ideoita jo keksittyihin ratkaisuihin.

http://www.provincia.fi

Kerros: K. krs

Osasto: E3

Tietoisku
Mobiiliversiolla HR-asioiden hoito onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Tule kuulemaan, miten HR-tietojen ilmoittaminen ja muuttaminen helpottuvat, kun käytössä on HR-järjestelmän mobiiliversio. Esittelemme käytännön läheisin esimerkein, miten henkilöstön ja esimiesten käytettävissä oleva mobiilisovellus helpottaa tietojen ilmoittamista ja hakemusten käsittelyä. Case-esimerkkinä Provincia Oy:n ESS7-mobiiliversion käyttöönotto. ​

11.09.2019 | 13:30 - 13:50
A 3.3, 3. krs
Tietoisku
Mitkä ovat palkkajärjestelmän muutosprojektin keskeisimmät vaiheet ja suurimmat sudenkuopat?

Miten palkkajärjestelmän muutosprojekti viedään läpi ilman, että tuotantokäyttö vaarantuu? Tuleeko kaikki tieto siirtää kerralla? Voidaanko uusi järjestelmä ottaa käyttöön muuttamatta nykyisiä prosesseja?​ Puheenvuorossa käydään läpi palkkajärjestelmän muutosprojektin juoksutus ja tuodaan esille todellisissa käyttöönotoissa esille nousseita haasteita. Esimerkkitapaukset pohjautuvat Personec FK käyttöönottoihin, mutta puheenvuoron antia voidaan hyödyntää myös muiden järjestelmien käyttöönotoissa.

12.09.2019 | 13:30 - 13:50
A 3.3, 3. krs