Ihmiset ja teknologia tulevat olemaan uusien toimintatapojen edelläkävijöitä

Viime vuosi on pakottanut monet organisaatiot mullistamaan toimintatapansa melkein yhdessä yössä ja tuonut työn tulevaisuuden nykypäivään. Etätyöstä on tullut osa ”uutta normaalia”, ja yritykset pyrkivät ottamaan sen osaksi pitkän aikavälin strategioitaan liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Miten tämä suhde työvoiman, työmallien ja työympäristön välillä kehittyy? Ja miten yritysjohtajat, päättäjät ja yksilöt voivat ennakoida niitä vaikutteita, jotka muokkaavat tulevaisuuttamme ja tuoda näin haluamamme tulevaisuuden?

Tässä webinaarissa Citrix Suomen maajohtaja Okan Evinc keskustelee siitä, miltä työn tulevaisuus voisi näyttää, perustuen viimeaikaisiin maailmanlaajuisiin tutkimuksiin. Keskustelemme esimerkiksi siitä, kuinka meidän on otettava huomioon tulevat milleniaalit ja Z -sukupolven työntekijät, ns. “digitaalisiksi syntyneet”, ja mikä innostaa ja motivoi tätä työvoiman osaa. Kuinka nykypäivän johtajat voivat rakentaa työntekijäkokemuksen joka vastaa näihin tarpeisiin ja miten ihmiset sekä teknologia voivat toimia yhdessä arvontuottajina.

Ajankohta:

Keskiviikko 15.9.2021
13.00 - 13.20

Puhujat:

Evinc Okan,Country Manager,Citrix Finland

Järjestäjä:

Citrix Finland Oy