Isojen patojen keittiön edut ruokapalvelukumppanuudessa

Tiedätkö, mitä kustannussäästöjä keskitetty tuotantomalli voisi tuoda sinun kunnallesi? Kumppanuudella voidaan varmistaa kustannustehokkuuden lisäksi vastuullisen ja kestävän kehityksen mukaiset ruokapalveluhankinnat, vastata kasvavaan erityisruokavaliotarpeeseen sekä aidosti maistuvan ja ravitsevan ruokapalvelun niin lapsille, nuorille, työikäisille kuin senioreillekin. Tietoiskussa kuulet mitä hyötyjä erilaiset keskitetyn tuotantomallin ratkaisut voivat tuoda kunnille ja kuntaorganisaatioille.

Ajankohta:

Keskiviikko 15.9.2021
09.00 - 09.20

Puhujat:

Torsti Uotila,Tuotantojohtaja,Helsinki
Maarit Parikka,Asiakkuusjohtaja, lapset, opiskelijat ja seniorit -palvelualue,Helsinki
Elina Yrjänheikki,Myyntijohtaja,Helsinki

Järjestäjä:

Compass Group