Koronaviestintää ja kuntien parhaat markkinointiteot

Kriisiviestintää ja markkinointia ajan hermolla tarjoillaan tämän vuoden Kuntamarkkinoiden viestintäseminaarissa keskiviikkona 9. syyskuuta. Seminaari huipentuu kuntamarkkinoinnin Suomen mestarin julkistamiseen ja parhaiden töiden esittelyyn.
Korona-epidemian viestintä on vielä täydellä voimalla käynnissä, mutta samalla sen onnistumista on jo tutkittu monella taholla. Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän opettaja Laura Asunta kertoo viestintäseminaarin aluksi tekeillä olevista covid-viestintätutkimuksista ja kriisiviestinnän käytännön havainnoista.
Viestintäseminaarin toinen osuus on jo 15. kerran järjestetyn Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun parhaimmiston esittely ja palkintojen jako. Noin 50 ehdotuksen joukosta tuomaristo on valinnut viisi palkittavaa markkinointitekoa, jotka kaikki esitellään videoilla seminaarissa. Tuomaristo perustelee valintansa ja antaa parhaat ideat vinkiksi myös muille kuntakentän markkinoijille. Lopuksi jaetaan kunniamaininnat sekä pronssi-, hopea- ja kultapalkinnot.

Semifinalisteihin voit tutustua kuntaliitto.fi sivustolla https://bit.ly/3hedMM1

Viestintäseminaari streemataan suorana verkkolähetyksenä Kuntatalolta keskiviikkona 9.9.2020 kello 13.30 – 15.00. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://kuntamarkkinat.fi/.

Ajankohta:

Keskiviikko 9.9.2020
13.30 - 15.00

Puhujat:

Jaakko Helenius,SM-kisan tuomari,SEKES
Jari Seppälä,Seminaarin puheenjohtaja, SM-kisan tuomariston pj.,Kuntaliitto
Laura Asunta,Yliopistonopettaja, FT,Jyväskylän yliopisto
Hannu Komu,SM-kisan tuomari,Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA ry
Teemu Moilanen,SM-kisan tuomari,Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Sanna Laakkio,SM-kisan tuomari,MARK Suomen Markkinointiliitto ry
Ida Müller,SM-kisan tuomari,Työ- ja elinkeinoministeriö

Järjestäjä:

Kuntaliitto, Viestintä