Perfect Match ruokapalveluihin – omavalmistus, in-house vai yksityinen?

Julkiset ruokapalvelut on mahdollista toteuttaa omana tai in-house yhtiön tuotantona tai ne voidaan kilpailuttaa yksityiselle toimijalle eli ulkoistaa. Päättäjän on oltava tarkkana, kun ruokapalvelutoiminnasta tehdään päätöstä. Miten saadaan aikaan täydellinen toimintamalli vastaamaan oman kunnan asiakasryhmien tarpeita ja toiveita? Tule kuuntelemaan vaihtoehtoja ja löytämään sujuvia toimintatapoja! Seminaarissa saat tietoa myös uudesta Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaoppaasta ja Vastuulliset hankinnat -sitoumuksesta. Juontajana toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi, Ruokatieto Yhdistys ry. Puhujana mm. erityisasiantuntija Auli Väänänen, MMM.

Seminaaria on järjestämässä mm. Savon koulutuskuntayhtymä, Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi-hanke.

Puheenvuorot:
– Kokemuksia ja näkemyksiä toiminnasta in-house yhtiön ja yksityisten ruokapalveluiden kanssa (Jukka Lindberg, sosiaali- ja terveysjohtaja, Hämeenlinnan kaupunki)
– Ruokapalvelut yksityiseltä toimijalta oman kunnan toiminnaksi (Terhi Kerttula, palvelupäällikkö, ateria- ja puhtauspalvelut, Mäntsälän kunta)
– Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaopas (Auli Väänänen, erityisasiantuntija, MMM)
– Päättäjän rooli kunnan hankintojen vastuullisuudesta (Sari Rautio, kaupunginvaltuutettu, Hämeenlinnan kaupunki)

Ajankohta:

Keskiviikko 15.9.2021
09.00 - 09.45

Puhujat:

Auli Väänänen,Erityisasiantuntija,Maa- ja metsätalousministeriö
Anni-Mari Syväniemi,Toiminnanjohtaja,Ruokatieto Yhdistys ry
Jukka Lindberg,Sosiaali- ja terveysjohtaja,Hämeenlinnan kaupunki
Terhi Kerttula,Palvelupäällikkö, ateria- ja puhtauspalvelut,Mäntsälän kunta
Sari Rautio,Hämeenlinnan kaupunginvaluutettu,Hämeenlinnan kaupunki

Järjestäjä:

Kuntaliitto, Elinvoima ja talous -yksikkö ja Savon koulutuskuntayhtymä, Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi-hanke