Valmentava johtaminen – ratkaisupuheen vahvistaminen

Oletko kuullut työpaikasta, jossa ei ole ongelmia? Niin, en minäkään. Näin ollen valmentavaa johtamista hyödyntävän esihenkilön on tarpeellista hallita ratkaisupuheen vahvistamisen taito. Tule linjoille, niin esittelen ajatuksia ongelmista ja ratkaisupuheen vahvistamisesta.

Arttu Puhakka, Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus

Puhakka kouluttaa ja valmentaa johtajia, esimiehiä ja työyhteisöjä. Koulutuksen aiheena on yleensä ratkaisukeskeinen vuorovaikutus, valmentava työote ja valmentava johtaminen, sisäinen motivaatio ja positiivinen psykologia – aina ratkaisukeskeisellä työotteella. Puhakka on innoittava ja energinen valmentaja, joka ottaa osallistujat mukaan yhteiseen keskusteluun. Hänen koulutukset perustuvat tutkittuun tietoon ja käytännössä hyväksi havaittuihin menetelmiin.  Artun koulutuksissa on ollut yli 13000 osallistujaa, isoista pörssiyrityksistä kolmannen sektorin toimijoihin.

Puhakka kouluttaa ja valmentaa johtajia, esihenkilöitä ja työyhteisöjä. Koulutuksen aiheena on yleensä ratkaisukeskeinen vuorovaikutus, valmentava työote ja valmentava johtaminen, sisäinen motivaatio ja positiivinen psykologia – aina ratkaisukeskeisellä työotteella. Puhakka on innoittava ja energinen valmentaja, joka ottaa osallistujat mukaan yhteiseen keskusteluun. Hänen koulutukset perustuvat tutkittuun tietoon ja käytännössä hyväksi havaittuihin menetelmiin.  Artun koulutuksissa on ollut yli 13000 osallistujaa, isoista pörssiyrityksistä kolmannen sektorin toimijoihin.

Ajankohta:

Torstai 15.9.2022
14.00 - 14.20

Tila:

Verkko

Aihealue:

Verkko-ohjelma

Puhujat:

Arttu Puhakka,Suunnittelija, lähijohtaja,Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus

Järjestäjä:

Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus