Valmentavat ohjauksen menetelmät johtajan ja esihenkilön työssä

Tietoiskussa saat valikoiman konkreettisia ohjauksen ja valmennuksen ideoita, joita voit hyödyntää johtamis- ja esihenkilötyössäsi. Miten oppimista ja ajattelua voidaan kehittää ja vahvistaa ohjauksen ja valmennuksen avulla? Miten vastavuoroisuus konkretisoituu arjessa? Entä miten hyödynnät työntekijöiden erilaisuutta ja erilaisia perusmotiiveja ajattelun ja toiminnan kehittämisessä?

Tietoiskun asiantuntija, Annamari Lastunen työskentelee Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksessa. Annamarilla on vuosien monipuolinen kokemus liiketoiminnan ja koulutuksen kehittämisestä sekä erilaisista valmennuksista, opettamisesta ja työnohjauksesta. Työssään hän nauttii yritysten ja asiakkaiden kanssa tehtävästä yhteiskehittämisestä. Innostuksen kohteina hänellä ovat erityisesti yksilön ja ryhmien oppiminen erilaisissa työ- ja toimintaympäristöissä sekä oppijan kokemusten ja dialogin kautta tapahtuva kehittyminen sosiaalisena toimijana.

Kiinnostaako aihe, varaa 20 min keskusteluaika asiantuntijamme kanssa. Kirjoita varauksen lisätietoihin ”Kuntamarkkinat”. www.uef.fi/jatkuva-oppiminen/keskustelu

Ajankohta:

Keskiviikko 15.9.2021
10.30 - 10.50

Puhujat:

Lastunen Annamari,Jatkuvan oppimisen keskus, Itä-Suomen yliopisto

Järjestäjä:

Itä-Suomen yliopisto