Osallistujalle

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon tapahtuma, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit.

Lisäksi valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti. Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet.

Kuntamarkkinat on vuoden tärkein tapahtuma, jossa keskustellaan julkisen hallinnon ajankohtaisimmista asioista. Kuntamarkkinoilla on tiivis ohjelma, mutta mukava tunnelma seminaarien, tietoiskujen sekä kollegojen kohtaamisen lomassa. Seminaareista vastaavat Kuntaliiton eri yksiköiden asiantuntijat.

Yritykset ja yhteisöt ovat mukana sekä kumppaneina että järjestämässä tietoiskuja. Tietoiskut ovat 20 minuutin mittaisia esityksiä yrityksien tuotteista, palveluista sekä case-esimerkeistä yhteistyöstä kuntien kanssa.

Tapahtumaosallistujilla on mahdollista verkostoitua elokuussa julkaistavan Kuntamarkkinoille mobiilisovelluksen kautta.

Osallistu, vaikuta ja verkostoidu – Tervetuloa 9.-10.9.2020 Kuntamarkkinoille! Tapahtuman tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Mukaan pääsevät kaikki kuntien ja kuntaorganisaatioiden sekä muun julkisen hallinnon edustajat.

Muistathan rekisteröityä tapahtumaan etukäteen – ilmoittaudu tästä!