Osallistujalle

Kuntamarkkinat järjestetään 15.-16.9.2021 hybriditapahtumana

Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä hybriditapahtumana verkossa ja paikan päällä Kuntatalolla keskiviikosta torstaihin 15.-16.9.2021. Kuntamarkkinoiden verkko-osallistuminen säilyy avoimena ja ilmaisena kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Kumppaneiden määrän lisäksi syksyn tapahtumassa joudutaan valitettavasti rajoittamaan paikan päällä olevan yleisön määrää. Näin ennakoimme mahdollisia henkilömäärärajoituksia syksyn yleisötilaisuuksissa. Kuntatalolle kutsutaan muun muassa Kuntaliiton jäsen- ja sopimusasiakkaiden sekä erilaisten verkostojen ja sidosryhmien edustajia. Kutsut lähtevät matkaan kevään ja kesän aikana. Myös kutsuvieraiden kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin kutsun saatuaan.

Paikan päällä Kuntatalolla järjestetään pienimuotoisempia rajatumman joukon kohtaamisia. K-kerroksen näyttely on avoinna keskiviikkona klo 9-18 ja torstaina klo 9-16. Ohjelma on käynnissä verkkolähetyksinä molempina päivinä klo 9-16. Pyrimme ottamaan videostriimattaviin seminaareihin jonkin verran yleisöä sisään, mutta myös paikan päälle saapuvia kutsuvieraita kehotetaan ottamaan oma tietokone tai mobiililaite kuulokkeineen mukaan, jotta he pääsevät seuraamaan ohjelmaa verkon kautta. Kuntatalolle on varattu rauhallisia tiloja, joissa voi istahtaa seuraamaan ohjelmaa omalta laitteelta.

Jos mielessäsi on vielä lisää kysymyksiä Kuntamarkkinoille osallistumiseen liittyen, katso usein kysytyt kysymykset vastauksineen.

Vuoden 2020 tallenteita ja esitysaineistoja nähtävillä

Kuntaliiton Kuntamarkkinoilla järjestämien seminaarien aineistoja voi katsoa näin jälkikäteen Kuntaliiton tapahtuma-sivulta.

Tallenteita tapahtumasta löytyy Kunta.tv:n sivulta.

Vuonna 2020 Kuntamarkkinat järjestettiin kokonaan verkossa. Verkko-ohjelmaan osallistuminen edellytti ilmoittautumista tapahtumaan.