Kumppani

Alta löydät tärkeää tietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä joiden avulla voit valmistautua Kuntamarkkinoihin näyttely- tai verkkokumppaninamme.

En muista, mitä pakettiini kuuluu. Mistä löydän tiedon?

Jokaiselle kumppanille lähetetään tilauksen yhteydessä sähköpostilla sopimusvahvistus, jossa eritellään tilauksen sisältö. Tästä sähköpostista löydät liitteenä kuvauksen siitä, mitä pakettiisi kuuluu sekä miten ja milloin erilaiset materiaalit, kuten ilmoitus messulehteen, täytyy toimittaa. Sähköpostista löydät myös linkin omaan kumppaniportaaliisi. Yleiskuvaukset kumppanipaketeista löytyvät täältä. Jos sinulla on erityistilauksia, yhteisosasto tai alanäytteilleasettajia, tarkistathan sähköpostikirjeenvaihdosta, millä tavoin asioista on sovittu. Jos jokin asia jää silti epäselväksi, otathan yhteyttä kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi.

Kumppanisivuni on tyhjä. Miten täydennän sen?

Kumppanisivu täytetään kumppaniportaalin kautta. Olet saanut linkin kumppaniportaaliin meiltä tilausvahvistussähköpostissa, jossa olemme vahvistaneet tilaamanne kumppanuuden. Mikäli et löydä sähköpostia tai viestistä ei jostain syystä löydy toimivaa linkkiä portaaliin, olethan yhteydessä kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi.

Muistattehan päivittää kumppanisivulle kaikki mahdolliset tiedot. Elokuussa verkkoliikenne vilkastuu tapahtuman lähestyessä ja osallistujilla on mahdollisuus tutustua tuotteisiinne ja palveluihinne jo etukäteen. Edustava kumppanisivu herättää tapahtuman osallistujien kiinnostuksen!

Esimerkkejä esittelyteksteistä näet selaamalla kaikkien kumppanien sivuja kumppanilistauksesta.

Miten lisään kumppanisivulle logon?

Kumppaniportaalissa on erillinen kohta logon lisäämistä varten. Logo lisätään lataamalla latauspainikkeen avulla kuva joko jpeg- tai png-muodossa.

Miten lisään esittelyvideon kumppanisivulle?

Kumppaniportaalissa on erillinen kohta videon lisäämistä varten. Saat lisättyä videon laittamalla ”Linkki esittelyvideoon”-tekstilaatikkoon linkin esittelyvideoon. Linkkiä varten esittelyvideon tulee siis olla ladattuna nettiin joko Youtubeen tai Vimeoon, jonka osoiterivistä saa linkin videoon. Video tulee kumppanisivullenne näkyville upotettuna, sen voi siis katsoa suoraan kumppanisivulta seuraamatta linkkiä. Mikäli teillä ei ole esittelyvideota, tai ette sellaista halua kumppanisivulle lisätä, videon sijaan sivulle voi ladata kuvan. Se onnistuu kumppaniportaalin kautta kohdasta ”Kuva videon tilalle”.

Mitä esittelytekstiin tulee kirjoittaa?

Esittelytekstiin voit kirjoittaa ytimekkään esittelyn yrityksestänne. Esittelytekstissä voit kertoa esimerkiksi mitä palveluita tarjoatte ja minkä alan asiantuntijoita olette. Huomaathan, että esittelytekstin tarkoitus on olla melko tiivis, yhden kappaleen esittely, tekstiin ei siis saa esimerkiksi kappalejakoja näkyviin.

Mitä voi kirjoittaa Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille-kohtaan?

Voit kirjoittaa tähän kohtaan viestin, joka on suunnattu erityisesti Kuntamarkkinoiden osallistujille. Onko yrityksenne palveluissa jokin erityisen kiinnostava seikka nimenomaan kunta-alan ammattilaisille? Voit kutsua esimerkiksi osallistumaan järjestämäänne tietoiskuun tai pyytää tutustumaan verkkosivuihinne.

Mitä kannattaa laittaa Linkki lisätietoihin-kohtaan?

Voit linkata tähän osioon esimerkiksi kiinnostavan tuotteenne, toisen esittelyvideon tai sivuston, josta löytyy lisätietoja palveluistanne.

Lisäsin tiedot kumppaniportaaliin, mutta tiedot eivät näy Kuntamarkkinoiden Kumppani-sivulla. Mikä neuvoksi?

Tietojen päivittämisessä on muutaman tunnin viive, eli tiedot eivät päivity sivulle heti niiden lisäämisen jälkeen. Tietojen näkyvyys kannattaa siis tarkistaa vaikkapa lisäämistä seuraavana päivänä. Jos tiedot eivät näy oikein, olettehan yhteydessä kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi.

Miten toteutamme tietoiskut?

Lähes kaikkiin kumppanipaketteihin kuuluu kaksi verkkoon esitettävää tietoiskua, yksi keskiviikolle ja yksi torstaille. Yhden tietoiskun pituus on 20 minuuttia ja kumppani toteuttaa sen verkossa haluamallaan alustalla (esimerkiksi Teams, Zoom, GoToWebinar, Cisco Webex tai Video). Toivomme mieluiten avointa linkkiä, jotta tapahtuman portaaliin jo kirjautuneiden osallistujien ei tarvitse tapahtuman sisällä kirjautua enää uuteen ohjelmaan. Tietoiskun voi esittää reaaliaikaisesti tai se voi olla etukäteen tehty nauhoite.

Tietoiskujen otsikko- ja puhujatiedot pitää olla tallennettuna portaaliin viimeistään 24.9.2021, jolloin otamme tiedot portaalista messulehteen taitettavaksi. Varsinaista linkkiä tietoiskuun ei tarvitse laittaa portaaliin vielä tuolloin, vaan lähempänä tapahtumaa eli 6.9.2021 mennessä riittää. Kumppani toimittaa linkin tietoiskuunsa seminaariportaaliin. Linkin seminaariportaaliin saat, kun teet varauksen tietoiskuajoista joko kumppaniportaalissa tai sähköpostitse.

Lisätietoiskuja voi ostaa erikseen.

Järjestetäänkö kumppaneille infotilaisuus ennen tapahtumaa?

Kaikille kumppaneille yhteinen infotilaisuus järjestetään torstaina 19.8. klo 14.30-16.00 etänä Teams-alustalla. Tilaisuudessa käydään läpi keskeisimmät tapahtumaan liittyvät asiat. Linkki Teams-kokoukseen löytyy kesäkuussa lähetetystä Kuntamarkkinoiden uutiskirjeestä. Tallennamme infotilaisuuden.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Kaikissa kysymyksissä palvelee asiakaspalvelusähköpostimme kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi