Kustannussäästöjä rakennusprojekteihin ja kiinteistönhallintaan

Heikki Rouhesmaa, Buildercom Oy27.6.2024

Rakennettuun ympäristöön sitoutuu valtava määrä pääomaa. Ajantasainen tieto kiinteistöjen käytöstä, kustannuksista ja tehokkuudesta auttaa suuntaamaan investoinnit ja resurssit optimaalisesti. Oikein valittu tietojärjestelmä auttaa tiedon hallinnassa ja tiedolla johtamisessa.

Me Buildercomilla tarjoamme jatkuvasti kehittyviä ja helposti käytettäviä tiedonhallintaratkaisuja kiinteistöjen ylläpidon, rakennuttamisen sekä tila- ja vuokrahallinnan tarpeisiin. Palveluitamme käyttää jo yli 110 kuntaa tai kaupunkia.

  • BEM-palvelumme on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien kiinteistönomistajien kanssa ja se tarjoaa kattavan ratkaisun kiinteistötiedon hallintaan koko elinkaaren ajalle, rakennusprojekteista ylläpitoon ja käyttöön.
  • Haltia-palvelulla voidaan hallita kaikki kiinteistön omistamisen ja vuokrauksen keskeiset prosessit rahaliikenteen hoidosta kiinteistöliiketoiminnan raportointiin.

Meillä myös tietoturva-asioiden tärkeyteen suhtaudutaan asiaankuuluvalla vakavuudella ja kaikki data palveluissamme pysyy Suomessa. Palvelumme taustajärjestelmineen ovat myös tietoturva-auditoituja (ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000, Katakri).

Avoin ja toimiva tiedonhallinta on keskiössä digitalisaation uudistaessa kiinteistö- ja rakennusalaa. Päätehtävänämme on auttaa asiakkaitamme kehittämään kiinteistö- ja rakennusalan liiketoimintaansa tehokkaammaksi ja kannattavammaksi informaatioteknologian keinoin. Kustannussäästöt ovatkin yksi merkittävä syy, jonka vuoksi toimivaan kiinteistötietojärjestelmään kannattaa satsata!

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme 3S19 ja kuuntelemaan tietoiskuamme keskiviikkona 18.9.2024 klo 14.30-14.50 tilaan A3.21!