Info

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit ja hyvinvointialueet.

VUODEN TÄRKEIN JULKISEN ALAN TAPAHTUMA

Kuntamarkkinoilla kohtaavat kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjät ja asiantuntijat sekä tapahtuman kumppanit. Tapahtuman sykkeessä on esillä erilaisia hankkeita, julkisen sektorin organisaatioita, etujärjestöjä ja eri toimialojen yrityksiä.

Ohjelmakattaus on yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Keskiviikkoaamun perinteisiin kuuluu suosittu puoluejohtajien paneeli. Kohtaaminen, jota seurataan tarkasti paikan päällä ja valtakunnallisissa uutiskanavissa. Ohjelmasisällön suunnittelussa ja järjestämisessä ovat mukana Kuntaliitto, Hyvinvointialueyhtiö Hyvil, Kuntalehti ja kumppanit.

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, valtakunnallisten yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden ja median edustajille. Mikäli edustat jotain muuta organisaatiota tai osallistut tapahtumaan yksityishenkilönä, valitse verkkosivulta maksullinen osallistuminen. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Kaiken osallistumiseen liittyvän infon löydät Usein kysytyistä kysymyksistä.

31. Kuntamarkkinat järjestetään 18.-19.9.2024 Kuntatalolla.

 

 

Kuntamarkkinoilla on monipuolinen ja ajankohtainen ohjelma.