Info

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit.

VUODEN TÄRKEIN TAPAHTUMA KUNTA-ALAN AMMATTILAISILLE

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet. Hyvinvointialueiden edustajat, valtion hallinto, yhdistykset ja yritykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti.

Kuntamarkkinoiden ohjelmakattaus on yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Runsas ohjelmatarjonta koostuu seminaareista ja tietoiskuista. Seminaareista vastaavat Kuntaliitto asiantuntijoineen sekä Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy. Tietoiskuja järjestävät puolestaan tapahtumakumppanit esitellen omaa tarjontaansa sekä yhteistyötä hyvinvointialueiden, kuntien ja kuntatoimijoiden kanssa.

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Mikäli edustat jotain muuta organisaatiota tai osallistut tapahtumaan yksityishenkilönä, valitse verkkosivulta maksullinen osallistuminen. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Kaiken osallistumiseen liittyvän infon löydät Usein kysytyistä kysymyksistä.

31. Kuntamarkkinat järjestetään 18.-19.9.2024 Kuntatalolla.

 

 

Kuntamarkkinoilla on monipuolinen ja ajankohtainen ohjelma.