Usein kysytyt kysymykset

 

Osallistuminen

Ohjelma

Kuntatalolla

Viestintäkanavat


Osallistuminen

Miten voin osallistua Kuntamarkkinoille?

Voit osallistua Kuntamarkkinoille paikan päällä Kuntatalolla, jossa järjestetään kaikki tapahtuman ohjelmat. Kuntamarkkinat on avoinna keskiviikkona 18.9. klo 8.30-16.00 ja torstaina 19.9.2024 klo 8.30-15.00. Ohjelma alkaa molempina päivinä klo 9.

Ilmoittaudu tästä >

Kuka Kuntamarkkinoille voi osallistua ja onko tapahtuma maksuton? 

Tapahtuma on ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, kuntaomisteisten organisaatioiden (omistus 51 % tai enemmän) valtakunnallisten yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä seurakuntien edustajille. Tapahtuma on ilmainen myös kaikille Kuntamarkkinoiden kumppaniyritysten ja median edustajille sekä Kuntatalolla työskenteleville.

Mikäli edustat jotain muuta kuin edellä mainittua organisaatiota tai osallistut tapahtumaan yksityishenkilönä, valitse ilmoittautumisesta ”Ilmoittautuminen yrityksenä tai yksityishenkilönä”. Yksityishenkilöille ja sellaisten organisaatioiden edustajille, jotka eivät ole tapahtuman kumppaneita, osallistuminen maksaa 560e + alv. 24%.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä >

Koska tapahtuma on suunnattu ammatissa toimiville henkilöille sekä kuntien ja hyvinvointialueiden valtuutetuille, pyydämme kaikkia osallistujia ilmoittautumaan etukäteen. Näin pystymme varmistamaan häiriöttömän ja mahdollisimman sujuvan kokemuksen. Ilmoittautuminen on auki tapahtuman loppuun saakka. Ammattitapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ole yhteydessä kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi

Mihin kerättyjä tietojani käytetään?

Tapahtumaa varten kerättyjä henkilötietoja käsitellään vastuullisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:  

  • Turvallisuuden varmistamiseen
  • Tapahtumaviestintään 
  • Tapahtumamarkkinointiin
  • Järjestämispalveluiden tilaamiseen ja laskutukseen
  • Kumppaneiden tietoiskujen ja seminaaripuhujien henkilötietoja käytetään ko. tilaisuuksista viestimiseen ja tapahtuman markkinointiin. 

Tarkemmat tiedot löydät tietosuojaselosteestamme. 

 

Majoittuminen hotellissa

Olemme varanneet Kuntamarkkinoiden osallistujille huonekiintiöitä Original Sokos Hotel Triplassa, Original Sokos Hotel Vaakunassa ja Radisson Red hotellissa. Hinnat ja varaustiedot alla.

Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset on vahvistettava luottokortilla tai maksettava varausvaiheessa. Ensisijaisesti suosittelemme varauksen tekoa puhelimitse tai netissä. Ystävällisesti huomioittehan, että tietosuojasyistä luottokorttitietoja ei saa lähettää sähköpostitse. Yksittäinen kiintiöstä tehty varaus on peruttavissa kuluitta 7 vrk ennen tulopäivää, ellei toisin ole sovittu.

Huoneet ovat varattavissa kiintiötunnuksella vain ajankohdalle 18.-19.9.2024.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä Rautatieaseman kupeessa.

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee kaikkien julkisten kulkuyhteyksien keskiössä ja liikkuminen Kuntatalolle hoituu 15 minuutissa bussilla 23.

Hinnat ja varaukset
159 EUR / 1hh standard
179 EUR / 2hh standard

Huonevaraukset tulee tehdä 11.9.2024 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

Mainitsethan ystävällisesti kiintiötunnuksen BKuntamarkkinat2024 varausta tehdessä.
www.sokoshotels.fi – Varauskoodi netissä BKUNTAMARKKINAT2024

Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kauppakeskuksessa sijaitseva Original Sokos Hotel Tripla tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa.

Hotellilta on helppo kulkea Kuntatalolle 15 minuutissa bussilla 23.

Hinnat ja varaukset
149 EUR / 1hh standard
169 EUR / 2hh standard

Huonevaraukset tulee tehdä 11.9.2024 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitsethan ystävällisesti kiintiötunnuksen BKuntamarkkinat2024 varausta tehdessä.
www.sokoshotels.fi – Varauskoodi netissä BKUNTAMARKKINAT2024

Radisson Red Helsinki Hotel

Koe rohkeaa designia ja ainutlaatuista RED-tyyliä Helsingin ydinkeskustassa.

Radisson Red Helsinki Hotel sijaitsee Kaisaniemen kaupunginosassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kuntatalolle pääset mm. bussilla 23 alle 15 minuutissa.

Hinnat ja varaukset
139 EUR / 1hh standard
159 EUR / 2hh standard

Huonevaraukset tulee tehdä 11.9.2024 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.

Varaukset: Radisson Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 010 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: reservations.finland@radissonred.com

Mainitsethan ystävällisesti kiintiötunnuksen KUMA2024 varausta tehdessä. www.radissonhotels.com/fi-fi/ – Alennuskoodi netissä KUMA2024

Ohjelma

Mitä ohjelmaa Kuntamarkkinoilla on ja mihin kaikkeen voin osallistua? 

Ohjelma on julkaistu ja täydentyy jatkuvasti tapahtuman lähestyessä! Kuntamarkkinoiden ohjelman tuottavat Kuntalehti, Kuntaliitto, Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy sekä tapahtumakumppanit. Tutustu ohjelmaan > 

Kirjautuneena voit tallentaa omat suosikit ja suunnitella itsellesi ohjelma-aikataulun etukäteen.

Miten voin tutustua kumppaneihinja miten saan yhteyden heihin?  

Kumppaneiden tarjontaan voit tutustua K-, 2. ja 3. kerroksen näyttelyalueilla. Jokainen Kuntamarkkinoiden kumppani tekee yhteistyötä kuntien kanssa. Tapahtuma on oivallinen tilaisuus tutustua mukana olevien organisaatioiden tuotteisiin, palveluihin sekä yhteiskunnallisesti vaikuttavaan työhön.

Tapahtuman kumppanit ovat esillä Kuntamarkkinoiden verkkosivuilla kukin omalla kumppanisivullaan. Kumppanisivuille pääset täältä. Kumppanisivulta löydät kumppanin esittelyn, tietoa tuotteista, palveluista ja yhteiskunnallisesta työstä sekä yhteystiedot. Sivulta löydät myös kumppanin näyttelyosaston numeron, tietoiskujen tiedot ja blogikirjoituksen.

Ovatko ohjelmien esitysmateriaalit saatavilla jälkikäteen?

Ohjelmien vastuuhenkilöt päättävät itse haluavatko jakaa esitystensä materiaaleja yleisölle. Kaikki jaetut esitysmateriaalit ovat nähtävillä tapahtumasovelluksessa tapahtuman jälkeen.

Nähdäkseen esitysmateriaalit tapahtumasovellukseen tulee kirjautua. Katso kirjautumisohjeet täältä. Suurin osa esitysmateriaaleista ei ole saatavilla ennen tapahtumaa, vaan puhujat laittavat materiaalit jakoon vasta tapahtuman jälkeen.

Kuntatalolla

Milloin Kuntamarkkinat on avoinna?

Kuntamarkkinat on avoinna keskiviikkona 18.9. klo 8.30-16.00 ja torstaina 19.9.2024 klo 8.30-15.00. Ohjelma alkaa molempina päivinä klo 9.

Missä Kuntamarkkinat järjestetään?

Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla Helsingin Kalliossa. Tapahtuman sisään- ja uloskäynti on osoitteessa Alppikatu 1. Uloskäynti on mahdollista tapahtuman aukioloaikoina myös katutasosta Toisen linjan puolella.

Mitkä kulkuyhteydet johtavat Kuntatalolle?

Kuntatalolle pääsee parhaiten bussilla 23, joka kulkee sekä Pasilan asemalta että Helsingin päärautatieasemalta Toiselle linjalle. Pysäkin nimi on Kuntatalo, ja matka-aika noin 15 minuuttia. Lähin metroasema sijaitsee Hakaniemessä. Katso HSL:n reittiopas. Kuntatalolla sijaitsee tapahtuman aikana väliaikainen Taxi Helsingin taksitolppa.

Voinko saapua paikalle omalla autollani?

Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuneuvoilla, sillä tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä ei ole pysäköintitilaa. Tilausbusseilla saapuville suositellaan selvittämään etukäteen bussin pysäköinti Helsingissä.

Maksaako narikka?

Narikka sijaitsee K-kerroksessa ja se on ilmainen.

Tarvitsenko tapahtumassa käteistä?

Käteinen toimii maksuvälineenä normaalisti, mutta korttimaksaminen tai ennakkoon hankitut lipukkeet nopeuttavat toimintaa kassoilla. Lipukkeita voi tilata etukäteen Kuntamarkkinoiden verkkokaupasta tai ostaa ravintola Dylan Linjojen palvelupisteestä K-kerroksesta korttimaksulla.

Onko tapahtumassa mahdollisuus ruokailuun?

Kuntamarkkinoiden kävijöitä palvelevat toisessa kerroksessa avarat ja laadukkaat ravintolat Dylan Linjat, Bistro sekä Café Kivi. Lisäksi K-kerroksessa kävijöitä palvelee näyttelyalueen kahvila Alppis.

Toisen linjan puoleisella ulkoterassilla sijaitsee kahvilateltta, josta saa virvokkeita ja pientä syötävää.  Sään salliessa myös Ensi linjan terassi on avoinna. Iltatärskyjen etkojen aikana klo 16-18 auki ovat Café Kivi ja Bistro.

Ravintoloiden aukioloajat:

Dylan Linjat -lounasravintola
ke 10.30-14
to 10.30-13.30

Bistro Lounas
ke 10.30-15
to 10.30-13.30

Café Kivi
ke 7-16
to 7-16

Kahvila Alppis
ke 7-16
to 7-17

Onko tapahtumassa kuvaaminen sallittua?

Kuvaaminen tapahtumassa on sallittua. Muistathan kuitenkin noudattaa hyviä tapoja ja kysyä luvan henkilökuvien julkaisemiseen. Kuntamarkkinoiden sosiaalisen median tunnisteet ovat #kuntamarkkinat #kommunmarknaden.

Tapahtumassa on mukana myös virallinen valokuvaaja. Mikäli et halua, että sinua kuvataan, kerrothan siitä valokuvaajalle. Valokuvia julkaistaan muun muassa Kuntamarkkinoiden verkkosivuilla, uutiskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa.

Missä voin raportoida mahdollisesta ongelmatilanteesta?

Ongelmatilanteessa ota välittömästi yhteyttä tapahtuman järjestäjiin. Kuntatalolla voit kertoa ongelmasta oppaille, jotka erotat Kuntamarkkinat-paidasta. Näyttelytoimiston löydät K-kerroksesta. Lisäksi 1., 2. ja 3. kerroksessa on infopisteet.

Onko Kuntatalolla opastusta?

K-kerroksen näyttelytoimiston lisäksi infopisteet sijaitsevat 1., 2. ja 3. kerroksessa. Kiertävät oppaat työskentelevät tapahtuman aikana yleisön joukossa.

Tutustu etukäteen verkkosivustoon tai messulehteen. Saat paljon hyödyllistä tietoa Kuntatalon järjestelyistä.

Viestintäkanavat

Mistä löydän messulehden? 

Messulehti sisältää Kuntamarkkinoiden ohjelman ja se on jaettavissa Kuntatalolla sekä luettavissa myös verkossa. Messulehti julkaistaan noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Ohjelmatietojen lisäksi lehdestä löytyy mielenkiintoista luettavaa kumppaneistamme ja heidän tarjoamistaan palveluista.

Löytyykö Kuntamarkkinat sosiaalisesta mediasta?  

Kuntamarkkinoita voit seurata X-palvelussa ja Facebookissa tunnuksella @Kuntamarkkinat.  Tapahtuman viralliset aihetunnisteet ovat #kuntamarkkinat ja #kommunmarknaden.  

Mikään yllä olevista ei vastaa kysymykseeni, mistä saan apua? 

Tapahtuman aikana saat apua nopeimmin tapahtuman infopisteistä. Voit olla myös yhteydessä Kuntamarkkinoiden asiakaspalveluun kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi, autamme miellämme kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.