Ilmoittaudu Kuntamarkkinoille 18.-19.9.2024 Kuntatalolla

Kuntamarkkinat on avoinna keskiviikkona 18.9. klo 8.30–16.00 ja torstaina 19.9.2024 klo 8.30–15.00. Ohjelma alkaa molempina päivinä klo 9. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Näin pystymme varmistamaan mahdollisimman sujuvan tapahtumakokemuksen.

Valitse tältä sivulta maksuton ilmoittautuminen, median akkreditoituminen tai pääsymaksullinen ilmoittautuminen oman roolisi mukaan. Kumppaneiden edustajien ilmoittautumista varten saat linkin oman organisaatiosi yhteyshenkilöltä.

Ammattitapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan opiskelijaryhmiä.

Maksuton osallistuminen

Kuntamarkkinat on ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, kuntaomisteisten organisaatioiden (omistus 51 % tai enemmän), valtakunnallisten yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä seurakuntien edustajille. Tapahtuma on ilmainen myös Kuntatalolla työskenteleville.

Kumppanin edustaja

Kuntamarkkinat on ilmainen tapahtumakumppaneiden edustajille.
Kumppanien edustajien ilmoittautuminen tapahtuu kumppaniportaalin kautta.

Median edustaja

Olet tervetullut kirjoittamaan tai kuvaamaan tapahtumaan.

Pääsymaksullinen osallistuminen

Olet tervetullut Kuntamarkkinoille myös yksityishenkilönä tai sellaisen organisaation edustajana, jota ei ole mainittu maksuttoman osallistumisen yhteydessä. Veloitamme osallistumisestasi pääsymaksun 560 eur + alv.

Pääsymaksu sisältää:

  • Sisäänpääsyn tapahtumaan kumpanakin tapahtumapäivänä
  • Tapahtuman runsaan kaksipäiväisen ohjelman Kuntatalolla
  • Lounaan ja kahvit molempina päivinä
  • Pääsyn Kuntamarkkinoiden kumppaninäyttelyyn, jossa mukana 150 organisaatiota
  • Pääsyn kirjautumalla Kuntamarkkinoiden tapahtumasovellukseen, johon jaetaan tapahtuman jälkeen ohjelman esitysmateriaaleja