Osallistuminen Kuntatalolla

Voit osallistua Kuntaliiton ja kumppaneiden ohjelmaan paikan päällä Kuntatalolla. Vaikka olisit ilmoittautunut, tai ilmoittaudut. osallistujaksi vain jompana kumpana päivänä, olet tervetullut Kuntatalolle molempina tapahtumapäivinä 14.-15.9.2022. Nimikortissa ei ole päiväkohtaista rajoitusta.

Toivotamme Kuntamarkkinoille tervetulleeksi kaikki julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä näyttelykumppaneiden edustajat. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää rekisteröitymistä etukäteen. Ilmoittaudu Kuntamarkkinoille täältä: Ilmoittaudu Kuntamarkkinoille

Nimikortti ja sisääntulo

Ennen tapahtumaa saat ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiin saapumisohjeet sekä linkin QR-koodilliseen nimikorttisi, joka toimii pääsylippuna tapahtumaan. Sisääntulon sujuvoittamiseksi pyydämme, että osallistujat tulostavat QR-koodillisen nimikortin ennen tapahtumaa. Esitä paperinen nimikortti tapahtuman sisääntulossa. Sisääntulosta saat tapahtumapassin, johon tulostetun nimikortin saa esille.

Pidäthän nimikorttisi esillä koko tapahtuman ajan. Kävijädatan seuraamiseksi osallistujat skannataan myös kaikkien ohjelmatilojen ovilla. Myös osalla kumppaneidemme näyttelyosastoista käytetään kävijäskannausta. Voit antaa nimikorttisi skannattavaksi näyttelyosastolla jos haluat että osastolta voidaan olla sinuun yhteydessä kumppaneiden tuotteisiin, palveluihin sekä yhteiskunnallisesti vaikuttavaan työhön liittyen.

Voit lukea lisää osallistujien tietojen käytöstä tietosuojaselosteestamme. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan tietosuojaselostetta ilmoittautuessaan tapahtumaan.

Saapuminen Kuntatalolle

Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla Helsingin Kalliossa. Tapahtuman sisään- ja uloskäynti on osoitteessa Alppikatu 1.

Kuntatalolle pääsee parhaiten bussilla 23, joka kulkee sekä Pasilan asemalta että Helsingin päärautatieasemalta Toiselle linjalle. Pysäkin nimi on Kuntatalo, ja matka-aika noin 15 minuuttia. Lähin metroasema sijaitsee Hakaniemessä. Raitiovaunut 1 ja 8 kulkevat Helsinginkatua pitkin, jossa lähin pysäkki on Linnanmäki. Katso HSL:n reittiopas. Kuntatalolla sijaitsee tapahtuman aikana väliaikainen taksitolppa. Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuneuvoilla, sillä tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä ei ole pysäköintitilaa.

Ohjelma ja näyttelyalueet

Tapahtuman ohjelma ja esitystilat löytyvät tapahtumasovelluksestamme.

Näyttelyalueet löytyvät Kuntatalon K-kerroksesta sekä kolmannesta kerroksesta. Tapahtuma on oivallinen tilaisuus tutustua mukana olevien organisaatioiden tuotteisiin, palveluihin sekä yhteiskunnallisesti vaikuttavaan työhön. Äänestä mielestäsi kiinnostavinta kumppania Kuntatalolla, tarjoamme sinulle kahvin K-kerroksen kahvilassa. Äänestyslipukkeen löydät tapahtumapassista, joita jaetaan tapahtuman sisäänkäynnillä.

Ruokailu Kuntamarkkinoilla

Kuntamarkkinoiden kävijöitä palvelevat toisessa kerroksessa avarat ja laadukkaat ravintolat Dylan Linjat, Bistro sekä Café Kivi. Lisäksi K-kerroksessa kävijöitä palvelee brunssiravintola Aallotar sekä näyttelyalueen kaksi kahvilaa. Toisen linjan puoleisella ulkoterassilla sijaitsee ravintolateltta isokyröläisellä asenteella vahvistettuna. Lounasaikaan Toisen linjan terassilla tarjoillaan lounasaikaan katuruokaa. Sään salliessa myös Ensi linjan terassi on avoinna. Tutustu ravintola- ja kahvilapalveluihin.

Onko Kuntatalolla opastusta?

K-kerroksen näyttelytoimiston lisäksi infopisteet sijaitsevat 1., 2. ja 3. kerroksessa. Kiertävät oppaat työskentelevät tapahtuman aikana yleisön joukossa. Mikäli herää kysyttävää, tutustu myös Usein kysytyt kysymykset-osioomme.

Tavoitat meidät  myös asiakaspalvelusähköpostissamme kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi.

Verkko-ohjelmaan osallistuminen

Myös paikan päälle Kuntatalolle tulevat osallistuvat saavat pääsyn seuraamaan tapahtuman verkko-ohjelmaa. Ohjeet verkko-ohjelman seuraamiseen lähetetään sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Kuntamarkkinoiden verkko-ohjelma on käynnissä molempina tapahtumapäivinä klo 9-16.

Tapahtuman verkko-ohjelmaan kuuluu keskiviikkona klo 10 alkava Puoluejohtajapaneeli sekä tapahtuman toiseen aamun yleisön herättelevä Huomenta kunnat klo 9. Molemmat ovat seurattavissa verkossa suorina lähetyksinä. Verkossa on seurattavissa myös kumppaniemme tietoiskuja. Katso osallistumisohjeet verkko-ohjelmaan täältä: Tapahtumasovellus ja verkko-osallistuminen