Edenredin työsuhde-eduilla hyvinvointia työhön ja elämään

Petra Lahtinen, Edenred 13.9.2024

Työsuhde-edut ovat merkittävä osa nykyaikaista työelämää, ja ne voivat vaikuttaa huomattavasti työntekijöiden tyytyväisyyteen ja sitoutumiseen. Työsuhde-edut parantavat myös työnantajamielikuvaa ja auttavat yrityksiä rekrytoimaan uusia työntekijöitä toimialasta riippumatta. Kun kilpailu työntekijöistä kiristyy, yritysten kannattaa hyödyntää kaikki mahdollisuudet erottua edukseen.

Edenred on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja mobiilimaksuratkaisuiden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavimmat sitouttamisen ja palkitsemisen ratkaisut – kaikki saman katon alta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat lounas, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- työmatka- sekä terveysetu. Ja tietenkin Delicard®-lahjakortit!

Edenredin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat muun muassa:

Edenred Virike on hyvinvointia edistävä vaihtoehto palkankorotukselle. Tämä suosittu ja verovapaa etu tarjoaa lähes rajattomat käyttömahdollisuudet ympäri Suomen työntekijöille pääsyn monipuolisiin liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Edenred Työmatkaetu auttaa työntekijöitä kattamaan työmatkakustannuksia, kuten julkisen liikenteen lippuja.

Edenred Terveys kattaa erilaisia terveyspalveluita ja sitä voi käyttää mm. hammashoitoon, fysioterapiaan tai erikoislääkäreiden palveluihin.

Edenred Lounari on kätevä ja joustava tapa tarjota työntekijöille lounasetu. Yli 15 000 lounaspaikan verkostomme tuo myös kaivattua vaihtelua päivittäisiin aterioihin. Lounasetu on jopa 25 % verovapaata ja voit tarjoa sitä henkilöstölle palkan päälle tai lounasvähennyksenä.

Delicard® tekee työntekijöiden verovapaasta palkitsemisesta helppoa

Henkilöstön palkitseminen sitouttaa työpaikkaan, lisää motivaatiota ja parantaa työntekijäkokemusta. Delicard® on lahjakortti, joka mahdollistaa työntekijöiden palkitsemisen verovapaasti. Tällöin lahjaostokset eivät ole vain vaivattomia, vaan myös kustannustehokkaita. Lahjakortin vastaanottava valitsee itse mieleisensä lahjan laajasta valikoimasta.

Miksi Edenred?

Tarjoamme moderneja maksutapoja, kuten Apple Pay, Google Pay ja Edenred Pay -mobiilimaksu. Verkostoomme kuuluu yli 30 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen. Lisäksi Edenredin työsuhde-etujen voimassaoloaika on markkinoiden pisin, jopa kaksi vuotta.

Olisiko aika päivittää yrityksesi tarjoamat työsuhde-edut? Tutustu Edenredin etuvalikoimaan sekä monipuolisiin maksutapoihin ja kysy lisää.