Kilpailuta ruokalista, älä henkilöstöä.

Miksi kilpailuttaa ruokalista, mutta ei henkilöstöä? Feelialla on referenssiasiakkaita elintarviketeollisuuden hyödyntämisestä julkisissa ruokapalveluissa. Ruokalistan ulkoistamisella saadaan aikaan merkittäviä säästöjä ja lisää vastuullisuutta kunnan toimintaan, kuitenkin huolehtien henkilöstön hyvinvoinnista ja kunnan omasta päätöksentekokyvystä. Miten tällainen malli toimii, mitä etuja sillä saavutetaan ja miten asiaa lähdetään selvittämään? Puhujana: Jani Jokinen, Feelian myyntijohtaja.

Ajankohta:

Keskiviikko 18.9.2024
14.00 - 14.20

Tila:

A3.2

Aihealue:

Elinvoima
Kehittäminen
Kuntatalous
Sote
Työllisyys

Puhujat:

Jani Jokinen,Myyntijohtaja,Feelia Oy

Järjestäjä:

Feelia Foodservice