Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalaisille ympäristöä kunnioittaen.

Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja.

Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajilla, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.digita.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa kuuntelemaan Digitaaliset ratkaisut kunnille – Tehokkuutta ja uusia tulovirtoja -esitystämme!

Tietoisku pidetään keskiviikkona 18.9. kello 14:00-14:20 tilassa A3.21.

"
Osasto: 0D4

Digitaalinen infrastruktuuri – kuntien mahdollisuus kehityksen kärkeen

Ari-Pekka Ainonen ja Tuomas Kolkka, Digita Oy 12.9.2024
Digitaalisten palveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti sekä kotitalouksien että yritysten keskuudessa. Kunnille tämä tarjoaa tilaisuuden parantaa toimintaa ja luoda uusia tuloja hyödyntämällä esimerkiksi 5G-teknologiaa ja esineiden internetiä (IoT). Toimivat yhteydet ovat...