Olemme suomalainen asiantuntija yritystapahtumissa, kohtaamisissa ja elämyksissä. Asiantuntijoidemme ja kumppaneiden verkostomme, tekninen osaamisemme ja joustavuutemme toimia kansainvälisesti varmistavat kattavan palvelun yhdestä lähteestä. Toimintamme perustuu laajaan asiantuntemukseen tapahtuma-alalla yli 30 vuoden kokemuksella, palvellen yli 10 miljoonaa asiakasta ja järjestäen yli 15 000 tapahtumaa.

Keskitymme vuokraamaan tapahtumatiloja, kuten Tampere-talo ja Tuulensuun Palatsi, yritysasiakkaille, myymään kokous- ja kongressipalveluita sekä järjestämään yritystapahtumia valtakunnallisesti. Lisäksi harjoitamme ohjelma-, ravintola- ja myymälätoimintaa sekä promoottoriliiketoimintaa eli tuotamme kaupallisia konsertteja ja muita tapahtumia.

Olemme osa Tampere-talo-konsernia.

Kumppanin verkkosivu:


https://taloevents.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Hei Kuntamarkkinoiden osallistuja!

Tervetuloa osastollemme 3S24 (3krs.) suunnittelemaan yhdessä unohtumattomia yritystapahtumia juuri teidän tarpeisiinne! Mukana osastolla myös Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin ryhmämyynti kertomassa kulttuuritarjonnasta ja ryhmäpalveluista.

Nähdään Kuntamarkkinoilla!

"

Ota Yhteyttä


myyntipalvelu@taloevents.fi
tapahtumatoimisto@taloevents.fi
ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Osasto: 3S24

Vastuullinen tapahtuma? Kyllä kiitos!

Eeva Kivikkola, Talo Events Oy 5.9.2024
Vastuullisten tapahtumien järjestäminen on tärkeää organisaatioille, jotka haluavat minimoida ympäristövaikutukset ja toimia eettisesti. Järjestäessäsi tapahtumaa tarvitset työkaluja, joilla tapahtuma vastaa kestävän kehityksen periaatteisiin. Ensinnäkin vastuullisuus merkitsee käytännön valintoja, jotka alkavat...