Paremman ympäristön puolesta

Vestia Oy on 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö Siika-, Pyhä-, Kala- ja Lestijokilaaksoissa. Huolehdimme taloyhtiöiden, omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen jätehuollosta jokaisessa omistajakunnassa, ja alueellisilla ekopisteillä. Olemme rakentaneet myös kattavan lajittelupihaverkoston lähes koko toimialueellemme kiertotalouden parantamiseksi. Päätoimipaikkamme sijaitsee Ylivieskassa, jossa sijaitsee jätekeskus isompien jäte-erien vastaanottoon ja käsittelyyn. Lisäksi jätekeskuksessa sijaitsevat toimistomme ja lajittelupihavalvomo.

Vastuullisuus ja tasapuolisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Huomioimme ympäristöasiat kaikessa yritykseemme liittyvässä toiminnassa ja pyrimme huolehtimaan ja varmistamaan laadukkaat jätehuoltopalvelut kaikille alueemme asukkaille.

Toimimme paremman ympäristön puolesta ja kannamme vastuun, että asuinympäristömme on puhdas ja monimuotoinen myös tulevaisuuden sukupolville.

Kehitämme toimintaamme henkilöstömme hyvinvointia unohtamatta. Toimintamme vastuullisuutta ja jatkuvaa kehittämistä tukevat Bureau Veritaksen sertifioimat laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Kumppanin verkkosivu:


https://lajittelupiha.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Kierrätys on meidän kaikkien asia – tehdään se helpoksi. Vestia Lajittelupiha on ratkaisu kuntasi kiertotalouskehityksessä. Vestia Lajittelupiha on automatisoitu ja etävalvottu jäteasema, joka tarjoaa sekä asukkaille että kunnalle monia etuja. Lajittelupiha mahdollistaa joustavat aukioloajat ja helpon pääsyn kierrätyspalveluihin, parantaen asukkaiden tyytyväisyyttä edistämällä kiertotaloutta. Hankintalain mukainen prosessi ja kilpailutus toteutetaan ammattitaidolla asiakkaan puolesta. Samalla kunnan on mahdollista säästää merkittävästi henkilöstö- ja logistiikkakuluissa, kun useampaa lajittelupihaa voidaan hallita keskitetysti yhdestä etävalvomosta. Tarjoamme asiakkaillemme valmiiksi kilpailutetut suunnittelijat, joilla on laaja kokemus vastaavista projekteista ja erikoisosaaminen suunnittelun ohjauksesta. Tämä takaa, että projekti on räätälöity täyttämään asiakkaan vaatimukset tehokkaasti ja taloudellisesti. Meidän kauttamme voit saada koko projektin hallinnoinnin avaimet käteen -periaatteella, alkaen suunnittelusta aina rakentamiseen ja lopulta valvomopalvelujen ylläpitoon. Vestian ratkaisu on suunniteltu helposti integroitavaksi kunnan olemassa oleviin jätehuoltojärjestelmiin. Se tarjoaa helppokäyttöisen ja vaivattoman tavan kierrätyksen hallintaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan mille tahansa kunnalle, joka haluaa edistää kestävää kehitystä. Tervetuloa keskustelemaan, miten voisimme kehittää kierrätystä sinun kunnassasi!

"

Ota Yhteyttä


Mirko Salmela

050 594 4766
mirko.salmela@vestia.fi

Osasto: 0C4