Myrsky on suomalainen energiayhtiö, joka tekee päämäärätietoisesti töitä kestävämmän tulevaisuuden eteen. Olemme luonnonvoimien asialla tuuli- ja aurinkovoimahankkeissa ympäri Suomea.

Tehtävämme on tuottaa kotimaista uusiutuvaa energiaa, joka vahvistaa paikallista elinvoimaa, parantaa Suomen energiaomavaraisuutta ja vihreää siirtymää. Yhteistyö, paikallisuus ja luonnon kunnioittaminen ohjaavat toimintaamme. Tavoittelemme parempaa huomista hyvällä tuulella ja auringon voimalla.

Onnistumiset syntyvät yhteistyöllä. Kumppaneidemme kanssa rakennamme uusiutuvaa energiaa yhdessä ja paikallisesti. Mahdollistamme merkittäviä teollisia investointeja Suomeen ja luomme uusia työpaikkoja.

Haastamme joka päivä itsemme ja totutut mallit löytääksemme energia-alaa uudistavia ratkaisuja. Tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi energiayhtiöksi Suomessa. Siinä onnistumme yhdessä tekemällä ja kasvun asenteella.

Kumppanin verkkosivu:


https://myrsky.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa juttelemaan kanssamme kotimaisesta tuuli- ja aurinkovoimasta sekä hedelmää kantavista investoinneista K-kerroksen oleskelualueelle – paikalla on iso joukko meitä myrskyläisiä. Osallistu samalla aurinkokennolaturin arvontaan ja nappaa mukaasi mehukas energialisä: kotimaisen sadon omena!

"

Ota Yhteyttä


Heidi Laikari
050 381 1609
heidi.laikari@myrsky.fi

Reetta Haapalainen
040 525 4165
reetta@myrsky.fi

Osasto: 0N1

Uusiutuva energia luo hedelmällistä kasvua Suomeen

Olli Kiviniemi, Myrsky Energia 12.9.2024
Sähköistyvä yhteiskuntamme tarvitsee puhdasta sähköä sekä koteihin että yritystoimintaan. Työssäni Myrskyn hankekehitysjohtajana näen päivittäin, miten uusiutuva energia on edellytys kestävän tulevaisuuden rakentamiselle. Työmme taustalla vaikuttavat yhteiset ilmastotavoitteet, jotka ovat sekä...